بچه ها امشب رفتیم مهمونی خونه عمه های همسرم ۴تا عمه داره و اونا هیچ وقت ب من زنمیزنن برا دعوت همیشه ب همسرم زنگ میزنن منم چون تو عقدم نمیخوام خونواده ها ازم دلخور بشن برا همین میرم ولی اونا برام قیافه میگیرن با این ک من ادم گرم و خوشرویی ام ولی اونا حتی میوه ب من تعارف نکردن اصا از اول هم قیافه میگرفتن و من بعدش ناراحت میظم و خودخوری میکنم ک چرا مثلا حتی موقع خدافظی رفتم بهشون دست دادم چرا نمیتونم قیافه بگیرم یا چرا فکر خونواده شوهرمم ک ازم دلخور نشن مثلت پدر شوهرم ولی رفتارتی زشت اونا رو تحمل میکنمممم
[QUOTE=79860272]تجربه بهم ثابت کرده با هرکس مثل خودش رفتار کن فقط همین اگه میخواهی دلخوریم پیش نیاد ...
اتفاقا جایی که میبینی حرصتو دارن سر یه موضوعیی یواشکی باشوهرت پچ پچ کن بخند هی یواشکی به اونا هم نگاه کن فکر میکنن داریرمسخرشون میکنی یهو منفجر میشن از عصبانیت من اینجور موقع ها حرص در میارم لبخند از رو لبم کنار نمیره 😂😂😂😂البته کار بالارو نکنی چون زنده نمیمونی😂😂
اوایل میگفتم میگف نه اونا ب من میگن توروهم گفتن ولی ابلت بعتر شده یکم ولی فک میکنم درستش اینه ک قاطع ...
نمیدونم عزیزم ولی من اگرر بودم نمیرفتم بحث رو به خانواده شوهرم میکشدم تا اونا هم بفهمند که من از بی احترامی متنفرم پس باید به من احترام بزارید تا منم احترام بزام به هرحال خودت میدونی... شب خوش