2777
2789
عنوان

در چه حالین؟

206 بازدید | 39 پست

من خالم خونمونه 5ماه بارداره ازین ورم پسر 2سالش نمیخابه اذیت میکنه پیش منم آروم نمیشه بچش بگیرمش اخه خابش گرفته پسر 3ساله خودمم که نگم بهتره اینا کی میخابن آخه؟؟؟

پسرهای من معجزه های کوچک من و دلیل مادر شدنم  عاشقتونم 
 الان ک دارم اینجا میگردم سرم ب سنگینیه یه کوهه و اشک چشام همینجوری داره میریزه.از ابریزش بینیم ک دگ چیزی نمیگم براتون .درد استخونام و تب شدیدم بماند...تازه همه اینا رو یه مامانی داره میگه ک برا پسرش واکسن ۱۸  ماهگی زده و مجبوره مواظبش باشه و بزور خابوندتش الان .

دلتون سوخت یا بازم بگم؟؟؟😭😭😭

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که بچه هاموزوری خوابوندم لامپهاروخاموش کن میخابن خالت اونجا چیکارمیکنه دقیقا.

بعضي ها با رفتارهايشان فکر ميکنند:اين دنيا "خدایی" ندارد،روز قيامت ندارد،حساب و کتاب ندارد،دار مکافات ندارد،حالا هر چقدر که دلت مي خواهدبد باش!دروغ بگو‍‍،تهمت بزن ريا کن دلي را بشکن راحت باش!!  اما بدان خدايى هم هست

عزیم خوش به حالت دورت شلوغه من حالم خیلی بده هیچ‌ کی نیس خوبم کنه مثل همیشه خودم و آهنگ و خدا دیگه خسته شدم چیزی که میخوام بگم اینه که در هر حالی هستی راضی باش فک کن تو این شب کسایی هستن که حالشون صد برابر بدتر از توعه