2777
2789
عنوان

یاد گذشته😟😟😟

118 بازدید | 15 پست

افتادم یاده کارنامه های اون موقع!!!ده شصتیا خوب یادشون میاد سه ثلث داشتیم😑یادش بخیر 

دفترچه های نوروزی هم خیلی برامون هیجان انگیز بود

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از پیک نوروزی متنفر بودم.😐

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

۳ثلث نداشتم اما دفترچه نوروزی داشتم  

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
من متولد ۷۱ ما سه ثلث داشتیم من عاشق درس فنی حرفه ای بودم

اره مامانا یادته منم خیلی دوست داشتم یادته انواع کوک زدن یاد میگرفتیم دندون موشی ،زنجیره ،غذا هم درست میکردیم ما الویه درست کردیم

صداقت هدیه بسیار ارزشمندی است ،انرا از انسانهای کم ارزش انتظار نداشته باشید...

امروز شبکه سه داشت یه برنامه نشون میداد مجریش شهرام شکیبا بود بعد یه سری نوستالژی دهه شصت و یادآوری میکرد یهو آهنگ شروع قصه های مجید و گذاشت انقدر منو به اون دوران برد که واقعا فکر کردم برای چند لحظه به گذشته برگشتم...

کاش زمان به عقب برمیگشت

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
امروز شبکه سه داشت یه برنامه نشون میداد مجریش شهرام شکیبا بود بعد یه سری نوستالژی دهه شصت و یادآوری ...

ارع😢

اره مامانا یادته منم خیلی دوست داشتم یادته انواع کوک زدن یاد میگرفتیم دندون موشی ،زنجیره ،غذا هم درس ...

آره یادش بخیر.ده ده هم بود نمره درس حرفه وفن

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤
شیرینی پنجره ای  و سالاد ماکارونی یادش بخیر چه روزای خوبی بودن

اره ولی برنمیگرده حیف ،اونروزا قدرشو ندونستیم میخواستیم زود شوهر کنیم زود بزرگ شیم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز