2777
2789
عنوان

وای خدایا😞😞

185 بازدید | 14 پست

تو اتاقم مثلا میخوام بخوابم معلوم نیس از کدوم ور صدای رامبد داره میاد میگه ما خییییلی باحالیم 😞😒

اینا دیوارن یا کاغذ

حس میکنم کاغذ دیواریو بکنی آدمای پشت دیوار معلوم میشن😲😲

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

واا هیچ بعیدم نیس .یه برقکار امده بود خونه ما میگفت یه جارفتم واسه کار اپارتمان بوده...کلید پریز و باز میکنه اونطرف ته دیوا ر کلید پریز بغل ساختمون بغلی بوده.دیوارشون مشترک بوده😁

واا هیچ بعیدم نیس .یه برقکار امده بود خونه ما میگفت یه جارفتم واسه کار اپارتمان بوده...کلید پریز و ب ...

واااای😆😆😆

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐
واا هیچ بعیدم نیس .یه برقکار امده بود خونه ما میگفت یه جارفتم واسه کار اپارتمان بوده...کلید پریز و ب ...

اتفاقا ماهم دور پریز برقمون خالی بود یه کم داخل واحد بقلی مشخص بود شانس آوردیم خالی بود.کیپش کردیم😂

اتفاقا ماهم دور پریز برقمون خالی بود یه کم داخل واحد بقلی مشخص بود شانس آوردیم خالی بود.کیپش کردیم😂

خخخخخ.وای از دست این اپارتمان سازا.انگار دارن کاردستی درست میکنن....بابا حداقل یه دیوار اجریی چیزی