2777
2789
عنوان

عروس خوب میخوایم😊

| مشاهده متن کامل بحث + 2548 بازدید | 150 پست

بذارید یه عروس چقد قشنگه برم

عرووووس چقد قشنگهههه ایشالله مبارکش باد

دوماااااد خوش آب و رنگههه ایشالله مبارکش باد

ماشالله به چشم و ابرووووش

شله شله شله شله شله

شله شله شله شله شله

هووووع هوووووع هووو هوووووو

به خودم سر زدم..حالش اصلا خوب نیست 🚭

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اتفاقاً ما هم برای برادرم دنبال مورد مناسب میگردیم. ولی فکر میکنید بشه از همچین جاهایی نتیجه گرفت؟؟ ...

نمیدونم،ولی ما دور و برمون دختر نداریم..برادرمم اهل دوستی و اینا نیست..گفتم اینجا مطرح کنم

لا حول ولا قوته الا بالله......
@_nilay     @unicorn_   براتون شوهر اوردم😁😂

من فقط پسر شیرازی😌 منو به راه دورم نمیدن 😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

نمیدونم،ولی ما دور و برمون دختر نداریم..برادرمم اهل دوستی و اینا نیست..گفتم اینجا مطرح کنم

تو عاطفی خودمونی؟، مو دارم لاغر میشوم ادفی اوفی🤔

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

پس فردامیای تاپیک میزنی عروس نی نی سایتی ازاین بهترنمیشه دیگه😁😁😁

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

😂😂منم ی داداش دارم دنبال کیستیم واسش 😎

فقط باید یه ده سال صب کنین 19 سالش بشه😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز