2777
2789
عنوان

شوهرممم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 57 پست
یکم در مورد این کار تایپ توضیح میدین؟

می تونی بری کافی نت ...و پروژه های دانش جویی رو قبول کنی...اگه فامیل دانشجو داری به اونام می تونی بپری..البته اگر چند بار از کافی نت کار بگیری کم کم دیگه مشتری هاتو می شناسی و میتونی بی واسطه پول بگیری و سودشم بیشتره

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ من هنوز تو عقدم😭😭😭

ااا فکر کردم عروسی کردید

اگه میتونید چندوقت یه بار بیاید بازار تهران لباس زیر و لوازم آرایش عمده بگیرید ببرید تو خونه شو بذارید بفروشید  یه پیج اینستا هم بزنید آنلاین هم بفروشید

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

مدرکت چی هست..می تونی تدریس هم بکنی ...مخصوصا ریاضی..یکم تدریس و یکم تایپ کمک خرجی خوب و ابرو مندانه ای

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
می تونی بری کافی نت ...و پروژه های دانش جویی رو قبول کنی...اگه فامیل دانشجو داری به اونام می تونی بپ ...

حتما نیاز ب کامپیوتر داره؟

میانِ دَستانِ خالیَم،تَمامِ دارو نَدارم نِگاه توست 💖آقاییم💖
حتما نیاز ب کامپیوتر داره؟

اره دیگه...ولی چیز جالبی که به نظرم رسید درست کردن جعبه ی کادو..می تونی به مغازه ها نشون بدی و سفارش قبول کنی..به عطر فروشیا و عروسک فروشیا و اینا..جعبه ی کادو درست کردنش راحته و درامدش هم اگر قیمت خوب بدی حتما خوبه

چشه مگه؟ 

اولا که جز مشاغل کاذبه بعدشم من خودم هیچوقت به این چیزای خونگی که میفروشن مترو اعتماد نمیکنم بخرم و اینکه نه فضای مترو خوبه واسه خانوم فروشندگی کنه نه پیراشکی فروشی شغل خوبیه اگه مغازه بود یه چیزی 

تا خدا با من است زمانه با من است .
اولا که جز مشاغل کاذبه بعدشم من خودم هیچوقت به این چیزای خونگی که میفروشن مترو اعتماد نمیکنم بخرم و ...

توی مترو پره زنان ودختران نجیبیه که زیر صدتومن سودشون نیست. اتفاقا استقبال میکنن وقتی تمیز باشی. من فلافل دیدم میفروشن وخانوما میشناختن وبهم معرفی میکردن.بعنوان ی شغل موقت تا خودشو ببنده خ.وبه. البته ایشون که تهران نیست وگرنه درآمدش ازمغازه بهتره

هیس! ایرانیها فریاد نمی زنند....