بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
صابکارش میخواد تغییر شغل بده.. انقد حرص میخورم بگو مگو میکنم اعصابشو خورد کردم😞ولی دست خودم نیس
عزیزم گناه داره باهاش بحث نکن ان شاءلله کار جدید پیدا میکنه. تو تشویقش کن فقط... حالا ببین صاحبکارش شاید تو شغل جدید لازمش داشت
دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
بحث ک نمیکنم.یکم میگم کاش پول داشتیم کاش زندگیمون خوب میشد میگ اینجور میگی خجالت میکشم میدونی ک بیکار نمیمونم. صابکارش بهش گفته اول ی کار خوب برات پیدا میکنم ولی خو نمیشه دل ب ی غریبه خوش کرد ک. بخدا الان دارم میگم گریه میکنم. چون میبینم شب و روز زحمت میکشه اخرشم هیچیه
هرخانومی باید چندتا مهارت رو حتماداسته باشه که بتونه وقتی خواست یا لازم شد بتونه کارپیدا کنه نه که اول بفکر ترشی درست کردن پیراشکی پختن بیوفته دوره های افیس رو بگذرون یک وماه ونیم هست همه جا منشی مسلط به افیس میخوان چندتا دوره کوتاه مدت حسابداری برو یادبگیر خیلی خوبه