بله برو بانک صادرات بگو فرم کارت به کارت داخل شعبه میخام تا ۱۵ میلیون میتونی بزنی. اگر مبلغت بالای ۱۵ تومن هست کد شبا حساب بانک ملت رو بگیر از طریق ساتنا یا پایا توی بانک برات میزنن
مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
برو داخل بانکت فیش واریزی بگیر و پر کن...اگه پولت تو کارته کارت و فیش واریزی رو میدی مسئول برات کارت میکشه و منتقل میکنه
"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
ببین میخوام مبلغ دو میلیون برا کسی واریز کنم. اما این دو تومن تو کارتم نیست میخوام دستی بدم تحویلدار ...
من کارمند بانکم. حساب اون شخصی که میخای پول واریز کنی چه بانکیه خودت توی چه بانکی میخای بری؟ سوال دوم آیا توی حسابی که خودت میخای بری که پول رو واریز کنی حساب داری؟
مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
ببین میخوام مبلغ دو میلیون برا کسی واریز کنم. اما این دو تومن تو کارتم نیست میخوام دستی بدم تحویلدار ...
دستی هم فیش واریزی رو پر میکنی با پول میدی به مسئول صندوق
"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
پولم تو کارت نیست. تحویلدار دستی قبول میکنه که براش واریز کنه؟
آره پولو دستی بده بانک