2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اين چيزاي احمقانه رو باور نكن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ارتعاش

مگه فنره

حالا دختره یا پسر؟ 

ب نرم ردی سر نوشت ن 

ولی رد شخصیت چرا

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

من خودم حس می کنم بعضی نامها اندکی روی خلق و خوی صاحبشون موثرن 

مثلا اونا که اسمشون مریمه حس می کنم کمی ساده و مظلومن یا اونا که اسمشون شهلاس به نظرم زیبا و صاحب چشمای قشنگی ان

ولی اونم نه در همه ی موارد فقط حدس می زنم اینطوره

ولی این علم میگه اسم ما به دلیل ارتعاشی که در کیهان ایجاد میکنه می تونه در سرنوشت ما هم موثر باشه

چون کیهان به هر ارتعاشی پاسخ بخصوصی میده

این قافله ی عمر عجب می گذرد.     دریاب دمی راکه با طرب می گذرد
من خودم حس می کنم بعضی نامها اندکی روی خلق و خوی صاحبشون موثرن  مثلا اونا که اسمشون مریمه حس م ...

بنظرم ک.موثرن کلا کلمات موثرن رو روحیه ادما پس اسمم موثره.

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
بنظرم ک.موثرن کلا کلمات موثرن رو روحیه ادما پس اسمم موثره.

موافقم بسیاری از کلمات به طور واضحی انرژی منفی دربر دارن

گاهی حتی لحن ادای کلمات هم می تونه باعث خوشحال تر یا غمگین شدن ما بشه 

این خیلی بدیهیه و فک کنم همه کم و زیاد اثرش رو در زندگیشون حس کردن

ولی در این مورد زیاد مطمین‌نیستم

این قافله ی عمر عجب می گذرد.     دریاب دمی راکه با طرب می گذرد