2777
2789
آزمونتُ چکارکردی؟؟

با افتخار  

رد شدم  

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اررره ..ت روخدا کانال دارین بدین....من میخوام اینو بدوزم خوبه ؟؟فردا دارم میرم پارچش،بخرم

چرا آماده نمیخرین؟ خیلی برام سواله که چر ا بعضیا مانتو میدوزن

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
خیاطا اکثرا از الان نوبت عیدشون پر شده

آها بخوای بدوزی آره من همیشه حاضری میگیرم

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
اررره ..ت روخدا کانال دارین بدین....من میخوام اینو بدوزم خوبه ؟؟فردا دارم میرم پارچش،بخرم

قشنگه عزیزم 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
فدای سرت😘همینکه رفتی یه قدم بززرگگ برداشتی؛ان شاءالله دفعه دیگه❤

مرسی عشقم که یادت بود    

وای وای عکس مانتو نزارید شاید یکی نداشته باشه بخره 

وای اینکارا چیه

نظر خیلی از کاربران ب ظاهر متمدن😷

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
اونو ولش مانتو بارداري داري رد كن بياد مدلشو

😁خخخخ نه باوووو من تو بارداریم مانتو جلو باز میپوشیدم اصن نخریدم. البته الان باردار نیستما

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹