2777
2789
عنوان

مامانم باهام قهره😓😓

3078 بازدید | 93 پست

دوشب پیش مریض شده شوهرم بردتش دکتر بعد من ب شوهرم زنگ زدم کجایی ب من نگفت که مامانتو اوردم دکتر دکت تو خیابون میچرخم الان میام بعد دیدم نیومد دوباره بهش زنگ زدم گفت مامانتو اوردم دکتر گفتم چشه مامانم گفت فشارش رفته بالا بعد من گرفتم خوابیدم تا شوهرم بیاد  شوهرم اومده بود صب رقته بود سر کار من هنوز خواب بودم بعد از خواب که بیدار شدم به مامانم زنگ زدم جواب نداد بعد یه رب دیگ زنگ زدم جواب نداد  پنج بار زنگ زدم جواب نداد به خونمون زنگ زدم داداشم گفت رفته ارایشگاه خط اخم ابروشو باز کنه منم کلی نگرانش بودم که مریضه و فلان بعد یه بارم عصری بهش زنگ زدم جواب داد قطع کرد هر چقد بعدش زنگ زدم ج نداد شب ب شوهرم گفتم بیا منو ببر خونه مامانم مادر شوهرم گفت مامانت مریضه منم برم بهش سر بزنم گفتم باشه ب مادر شوهرمم گفتم بریم گفت باشه بریم بعد ب مامانم زنگ زدم گفت خونه خالتم نیا و فلان تو چه دختری هستی بعد ب دختر خالم زنگ زده مهسا اصلا ب فکر من نیست و فلان که ب داداشم اس دادم مادر شوهرمن میاد برین خونه زشته بعد همین که رسیدیم مامانم پیش مادر شوهرم گله کرد گفت خونه خواهرم بودم نمیخواستم بیام منظورش این بود منو راه نمیخواست بده  گفت بخاطر تو اومدم بخاطر مادرشوهرم بعد به دختر خالمم  زنگ زده گفته من مریضم دخترم  بهم یه زنگم نزده میگ باید شب ساعت یک میومد خونمون یا بهم زنگ میزد دختر خالمم بهم زنگ زده که خاله بهم زنگ زده بود گریه میکرد😐😓 عجب گیری کردما حالا شوهرمم میگ رفتیم دکتر دکتره عصبی شد گفت خانوم منو مسخره کردی تو که مریض نیستی

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

بخدا خیلی عصبی شدم کلی گریه کردم مامانم اخلاقش ابنه البته سه ماه اینا میشه ک خوب شده بود دباره شروع کرده

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانت انگار کمبود محبت داره

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

چند سالشون هست مادرتون

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂

بی توجه باش  ی مدت همونی باش که داره ازت برا بقیه تعریف میکنه

شوهرتم بگو دیگ بی اجازه من فک فامیلمو نبر دکتر ک تش من بشم مقصر تو بشی عزیز   

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.
😂😂😂 دکتره😁 اخی دلش ناز و نوارش می خواد مامانت

😐😐😐چیکار کنم خیلی عصبی بعد مادر شوهرم میگ ازش انتظار نداشته باش بچه اس نمیفهمه الکی دیگ خاست مامانمو اروم کنه برگشته میگ چرا سیسمونی خواستنی بچه نیست منم گفتم مامان من کی ازت سیسمونی خواستم یعنی ابرومو جلو مادر شوهرم زیر سوال برد 

😐😐😐چیکار کنم خیلی عصبی بعد مادر شوهرم میگ ازش انتظار نداشته باش بچه اس نمیفهمه الکی دیگ خاست ماما ...

عجببببب

به نظرم سکوت کن فقط

مادرته دیگه، کاری نمی شه کرد

الان خسته ام، فردا بهش فکر می کنم!

خب چرا حالش بدبوده به تورنگ نزده  به شوهرت گفته؟خب تواند قبلش بهت میگفت باشوهرت میرفتی ،یامیتونسی نخوابی تاباندن زنگی بش بزنی یاخودش حرف بزنی،تازه گزینه ای به اسم داداشت هم بوده،درهرصورت مادرا عزیزن