2777
2789
عنوان

ممکنه ایا ؟

93 بازدید | 5 پست

پسرم 3سالشه ازمایش داده تیروییدش پرکار بوده 

ولی خوابش وزنش قدش اشتهاش چشمش خوابش همه چییییییییش عادیه

ممکنه اشتباه کرده باشه؟

دکترشم گفت ازمایششو یبار دیگه ببر ازمایشگاه مسعود تکرار کن 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

اره عزیزم ممکنه، پسرخاله من بهش گفتن تیروییدش کم کاره یه مدت دارو مصرف کرد بعد یه مدت که ازمایشش رو تکرار کردن یه دکتر دیگه برده بودن دکتر گفته بود این بچه اصلا تیروییدنداشته اشتباه دارو دادن ولی دیگه نمیشد یه دفعه قطع کنن داروهاشو بازم تا یه مدت درگیر دارو بود تا خوب شد خداروشکر.ازمایشش رو تکرار کنین حتما

قسمت خوفناک ازدواج اونجاست که وقتی مهمون میاد دیگه نمیتونی تو اتاق بمونی و منتظر بشینی که مهمونا برن.😩😩🥴🤪
اره عزیزم ممکنه، پسرخاله من بهش گفتن تیروییدش کم کاره یه مدت دارو مصرف کرد بعد یه مدت که ازمایشش رو ...

ببین 1سرنگ بزرگ خون گرفتن واسه چکاپ کلی.... بعد از 3روز امروز که باید جواب ازمایشو میدادن زنگ زدن دوباره خون باید بده ازمایش تیروییدش  مشکوکه به پرکاری ... شوهرمم صداش درومد گفت واسه یه ازمایش چندبار خون میگیرین شما بعد که شوهرم جوش اورد گفتن نمیخواد رو همین ازمایش میکنیم 

شوهرمم میگه فک کنم گاف دادن اینا خونو حروم کردن الانم دیدن عصبانیم همون جوابو نوشتن دادن

چون بالاخره یدونه علاعم باید داشته باشه بچه

از ظهر دارم اشک میریزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین 1سرنگ بزرگ خون گرفتن واسه چکاپ کلی.... بعد از 3روز امروز که باید جواب ازمایشو میدادن زنگ زدن دو ...

نگران نباش عزیزم انشالله که چیزی نیست، ازمایشش روکدوم ازمایشگاه انجام دادین؟

قسمت خوفناک ازدواج اونجاست که وقتی مهمون میاد دیگه نمیتونی تو اتاق بمونی و منتظر بشینی که مهمونا برن.😩😩🥴🤪
نگران نباش عزیزم انشالله که چیزی نیست، ازمایشش روکدوم ازمایشگاه انجام دادین؟

توی پردیس انجام دادم کاخال

توی پردیس انجام دادم کاخال

نشنیدم اسمشو ولی یه دکتربرای ازمایش دخترم که نیاز به تکرار داشت به من ازمایشگاه ظفر رو معرفی کرد. ازمایشگاه مسعود و پیشگام هم خوبن