2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حجامت.طب سنتي .ماساژ درماني  دارو هرجچي ک بکگي انجام دادم .تزريق ام انجام دادم دکتر کگف يزيوتراپي ام برو بنظرتون خوبه

وچه بی رحم است کسی ک میداند باحرف خوب میکند حالی را ودریغ میکند.

عزیزم یه دکتر خوب برو ..بیشتر دکترها به خاطر پول خیلی روشهارو میگن که هیچ تاثیری نداره ..منم تنگی کانال نخاع شدید دارم این چند ماه مردم و زنده شدم از درد پام و کمرم گفتن باید عمل کنم 

بجه ها کسي نيست؟؟؟؟اکه کسي بود مثه من لطفا بهم پيام بده اکرخوب شده .ديکه درد امونم وبريده

حجامت.طب سنتي .ماساژ درماني  دارو هرجچي ک بکگي انجام دادم .تزريق ام انجام دادم دکتر کگف يزيوترا ...

برای دیسک یه دکتر خیلی خوب و با تجربه به خاله م گفته که هیچ دارو و روشی جواب نمیده به غیر آب درمانی فقط باید بری استخر و تو آب قدم بزنی اول جلو جلو بری بعد عقب عقب برگردی ..یکی از دوستای جاریم هم با همین روش دیسک شدید و که براش عمل نوشته بودن همینجوری درمان کرد حالا خیلی خوب شده 

عزیزم یه دکتر خوب برو ..بیشتر دکترها به خاطر پول خیلی روشهارو میگن که هیچ تاثیری نداره ..منم تنگی کا ...

اره درسته پيش دکتر نقره کاررفتم ميکگه برو فيزيوتراپي  شما دکتربهتري سراغ نداري

اره درسته پيش دکتر نقره کاررفتم ميکگه برو فيزيوتراپي  شما دکتربهتري سراغ نداري

نه گلم‌من تهران نیستم ..اما فیزیو تراپی و استخر فقط دیسک و آروم میکنه مابقی فقط بخاطر پولش تجویز میکنن ..من خودم یه حالی داشتم میخواستم بمیرم از دست درد .اما فیزیو تراپی خیلی ارومم کرد 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز