بچه ها من دوباره بعد سقطم دوماهه اقدامم . ولی روز ۲۴ دوره یعنی ۱۰ روز بعد تخمک گذاری لک دیدم خیلی کمرنگه مثه وقتایی که غسل استحاضه میکنیم . ولی سینه درد دارم از چند پیش شدید حتی انگار رگ های سینه هام یکمم بیشتر معلومه . اما از بعد دیشب دیگه لک ندیدم و هی کمتر شده . البته سر خود چون اون دفه سقط شر دوفاستون خوردم و شیاف گذاشتم گفتم شاید بچه بود . آخه اون دفه دکتر تجویز کرد تا سقط نشه وشد . حالا یه ساعته سینه دردم کم شده .ولی تو این چند روز هم هی زیاد میشه هی کم میشه . حالا به نظر شماهایی که تجربه دارین من پری میاد یا حامله ام ؟!! تورو خدا راستشو بگین
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدایا میخوام بگم من ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عههه . چرا امروز که روز ۲۶ بود زدم منفی بود . اما ماله من همیشه بعد موعد بی بی نشون میده . البته سر اون دوتا سقط قبلیم اینجوری بودم . حالا باید چیکار کنم .