2777
2789
عنوان

تشريفات

127 بازدید | 9 پست

تا حالا شده بايه رفتار هرچند كوچيك تون حس كنيد از اسراف جلوگيري كردين 

با اينكه توانايي مالي داشتين ولي براي درك بقيه  هموطناتون از يه رفتاري كه صرف نظر كردين كه ممكن بوده منجر به چشم وهم چشمي وتجملات باشه 

تا حالا به الگوي مصرف و تربيت نسل مصرف گرا فكر كردين ؟اگه رفتاري داشتيد كه قابل مثال زدنه بگيد بقيه هم الگو قرار بدن مثه نگرفتن نايلون اضافي 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله خانواده همسر بردارمو برا اولین بار دعوت کردیم 

ی نوع غذا درست کردیم فقط دوغ با آب گذاشتیم 

فقط سالادکاهو با ماست گذاشتیم

به درخواست برادرم که گفت اونا نمیتونن تجملاتی سفره بچینن شماهم ساده برگزار کنید مهمونی رو

من تو رستوران بقیه غذامو تونون می ریزم بعد تو نایلون می ذارم یا کباب موند لقمه می گیرم میارم که ظرف یکبار مصرف الکی استفاده نکنم😅

لیوان یکبار مصرف هم از بیرون بردارم می ذارم تو کیفم چند بار استفاده کنم😅

می دونم ضایع هست ولی به ظروف یکبار مصرف پلاستیکی حساسیت دارم

نایلون هم از فروشنده نمی گیرم بعضا. 

فقط اگه تو محلمون سطل مخصوص زباله های خشک هم بود عالی میشد.

خودم برم خرید میوه و تره بار کم برمی دارم تا تازه مصرف بشه و خراب نشه.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بله خانواده همسر بردارمو برا اولین بار دعوت کردیم  ی نوع غذا درست کردیم فقط دوغ با آب گذاشتیم& ...

واي عاليه اجرتون باسيدالشهدا ايشالا كه خوشبخت شن ديدم پاگشاهاي ميليوني كه فقط براي ماليدن پوزه ي همديگه به خاكه 

مثل تیمم بجایه غسل برایه هدر نرفتن اب

شوخی؟ این که نمیشه

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

من تو رستوران بقیه غذامو تونون می ریزم بعد تو نایلون می ذارم یا کباب موند لقمه می گیرم میارم که ظرف ...

ميشه خودمون از خونه كيسه ببريم تره بار 

خيلي نكات عالي و كاربردي راجع به رستوران گفتيد خدا اجرتون بده

ميشه خودمون از خونه كيسه ببريم تره بار  خيلي نكات عالي و كاربردي راجع به رستوران گفتيد خدا اجر ...

🙏خواهش می کنم. خدا شما رو هم اجر بده با تاپیک خوبتون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز