2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

[QUOTE=79810633]وای نگو تو روخدا😢😢😢فاجعس[/QUOناشکری نکن 

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
من یه مارکی خریدم اسمش الان یادم نیست، رو خودش نوشته هفت روز بعد موعد نتیجه میده، من الان سه روز گذش ...

من تاحالا اینجوریش رو ندیده بودم.

اره مارک دیگه بخر. روژان خوبه.

انشالله که بارداری.

😍😍😍😍😍
میدوزن 😥😥😥😥یاخدا  استرس گرفت منو  با استراحت خوب نمیشم

چراعزیزم بااستراحتم خوب میشه اگه تهدیدب سقط باشه میدوزن

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
نه خطرناک نیست ولی تا چند وقت باید استراحت داشته باشی. چون ممکنه به لکه بینی بیفتی. منم جفتم پایین ...

هفته های اول خون ریزی داشتم البته داخل کیسه اب بود شیاف مصرف کردم جذب شد

دیشب که رفتم سونو هفته ۱۲هستم گفت جفت پایینه 

گاهی اوقات درد زیر شکم و کمر درد هم دارم

من تاحالا اینجوریش رو ندیده بودم. اره مارک دیگه بخر. روژان خوبه. انشالله که بارداری.

برم بگردم ببینم پیدا میکنم، کاش اگه نیستم هم پری بیاد این جوری داره دوره هام بهم ریخته میشه

[QUOTE=79810633]وای نگو تو روخدا😢😢😢فاجعس[/QUOناشکری نکن 

چرا زنی که میلیون میلیون خرج میکنه ده ساله انتظار میکشه سر کوفت و کنایه این و اون نباید بچه دار شه ولی منی که اصلا نمیدونم چه طور شده اصلا چرا شده کی شده ایتجوری منی که اصلا لیاقت اینو ندارم اسم مادر روم باشه 😢

و دیگر هیچ...