2821
2789
عنوان

پرولاکتین

58 بازدید | 8 پست

سلام من از پارسال بعد سقطم سینم فشار میدم ی کم شیر داره بعد پریودامم منظمه فقط بعضی وقتا جلو میفته .بعد دو ماهه اقدامم این ماه فکر کردم شاید پرکلاکتینم بالاست دک روزه قرص برا پرولاکتین بالا سر خود مصرف میکنم ایا ضرر داره ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجله دارم برا بارداری الانم 13/12پریودمه بخام ببینم این ماه چ میشه 

عجله داری درست ولی از راهش وارد شد خودسر دارو مصرف نکن عوارض داره منم پرولاکتینم بالاست ولی این دوره بدون مصرف دارو باردار شدم امروزم رفتم ازمایش تیترم رو تکرار کردم برام دعا کن خیلی استرس دارم ان شاالله شما هم زودی مامان بشی

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔
عجله داری درست ولی از راهش وارد شد خودسر دارو مصرف نکن عوارض داره منم پرولاکتینم بالاست ولی این دوره ...

خدا رو شکر انشالله که بارداری سالمی داشته باشی و بسلامتی بغلش کنی

عجله داری درست ولی از راهش وارد شد خودسر دارو مصرف نکن عوارض داره منم پرولاکتینم بالاست ولی این دوره ...

علایمت چی بود ؟من بعضی وقتا فشار میدم ی کم شیر داره بعضی وقتام نداره 

علایمت چی بود ؟من بعضی وقتا فشار میدم ی کم شیر داره بعضی وقتام نداره 

دکتر میگه ک نباید سینه رو دست کاری کنی باعث تحریک شدن سینه میشه دارو باید زیر نظر دکتر استفاده بشه چون دارو دوز نیم و یک داره ک دکتر بسته به شرایط بیمار براش مینویسه

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792