2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اميد و بيارم😃😂 بابا دنيا دوروزه امروزش ك گذشت فردا ان شاالله خوبه

خسته شدم از اقدام کردن و نتیجه نگرفتن حالم خیلی بده

خداي خوبم همه وجودم مواظب فرشته توي وجودم باش من اونو ازت سالم ميخوام تو رو جان مهدي🙏🏻🙏🏻🙏🏻
رعایت بسته کاربران رو بکنید و بگین در چه زمینه ای؟ 

ببخشید در زمینه باردار شدن

خداي خوبم همه وجودم مواظب فرشته توي وجودم باش من اونو ازت سالم ميخوام تو رو جان مهدي🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ان شاالله نتيجه ميگيري  بيخيال باش ي مدت

نمیدوتونم همش خبر بارداری یا زایمان اطرافیانم رو میشنونم غصم میگیره

سلام عزیزم چند وقته اقدامی؟ چند ساله عروسی کردی؟ مشکلی داری؟

سلام عزیزم دوسال عروسی کردم نه ماهه اقدامم تنبلی تخمدان دارم

سلام عزیزم دوسال عروسی کردم نه ماهه اقدامم تنبلی تخمدان دارم

بسلامتی گلم قرصی دارویی مصرف نکردی؟ فولیکول چند داشتی؟ منم تنبلی داشتم 6 ماه اقدام بودم با قرص تحریک تخمدان فولیکول خوب داشتم و باردار شدم

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
بسلامتی گلم قرصی دارویی مصرف نکردی؟ فولیکول چند داشتی؟ منم تنبلی داشتم 6 ماه اقدام بودم با قرص تحریک ...

چه دارویی مصرف کردی این ماه فولیکول من دوتا18ویه 19

بسلامتی گلم قرصی دارویی مصرف نکردی؟ فولیکول چند داشتی؟ منم تنبلی داشتم 6 ماه اقدام بودم با قرص تحریک ...

زود بگو عزيزم فوليكولت چند بود چه روزايي اقدام كردي