2777
2789
عنوان

شال و روسری و تقاضای بازار

3976 بازدید | 27 پست

سلام دوستای گلم 

میخوام نظرتون رو راجبه انواع شال و روسری و تقاضای بازار ، سلیقه خانوم ها و نظرشون راجبه تولیدات جدید داخلی تو این صنف بدونم . 

هدف ازین پست فقط تبلیغ نیست . بلکه جا انداختن خرید تولیدات داخلی هست .

ما فروشگاه شال و روسری داریم و بعد از چند سال تحقیق و هماهنگ شدن با چند تولید کننده شال و روسری قرار شد بطور مستقیم با کمترین سود اجناس تولید داخلی در اختیار بانوان عزیز بزاریم . هرچند توش چند تا کار برند خارجی هم هست . 

ادرس  کانال فروشگاه lian_tak

لطفا نظراتتون رو راجبه این صنف ممنون میشم بشنوم . باور کنید کمک شایانی در تولید بهتر کالا میشه .

lian_tak  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی از جلوی این مغازه ها رد میشین . این همه رنگ و تنوع طرح میبینین هیچ میدونستین هفتاد درصد این طرح ها شایدم بیشتر ، ماله طراحان ذاخلیه ؟   مثلا امثال شب یلدا ، نمیدونم دقت کردین ، من چون خودم با کلی جنس در ارتباطم برام خیلی جالب بود که چقد شال و روسری طرح شب یلدایی زده بودن . حالا یسری ممکنه نظرشون این باشه که چیه خزه   . ولی خوب اینم ایده و طرحیه   . حتی طرح کریسمسم داشتیم  

lian_tak  
چرا انقدر روسري و شال گرون شده؟ با مانتو برابره گاها قيمتش

بخاطر اینکه خیلی ازین گرونها برند خارجی و وارداتیه . مشابه ایرانیش خیلی هم ارزونه گلم . ولی خب چه کنیم که خیلیا فقط شیفته برندن

lian_tak  
مدیونی فکر کنی تبلیغ بوداااا    

اگرم تبلیغی بوده باشه برای تولیدکنندگان داخلیه . و خوشحال میشم تولیدشون بالا بره . چون دیدم که تو چه سختی اینایی که سرمون میزاریم تولید میشه . چه زن هایی که تو یه انباری با یه دستگاه مبتدی این حاشیه روسری هارو ریش ریش میکنن یا سختتر ازون دور دوز با حقوق ناچیز

lian_tak  
بخاطر اینکه خیلی ازین گرونها برند خارجی و وارداتیه . مشابه ایرانیش خیلی هم ارزونه گلم . ولی خب چه کن ...

من كه هر مغازه اي ميرم حرير و ساتن بالاي 100 تومنه

شما آدرس چند تا فروشگاه كه قيمت مناسب و جنس و طرح خوب دارن بزارين لطفا

ديگران راقضاوت نكنيم.
من كه هر مغازه اي ميرم حرير و ساتن بالاي 100 تومنه شما آدرس چند تا فروشگاه كه قيمت مناسب و جنس و طر ...

به کانال ما سر بزنین شاید طرح مدنظرتونو پیدا کنید . اگرم پیدا نکردین نظر بدین ایده بدین حتما به تولیدی ها ارجاع داده میشه . بنظرم این گرونی کالای خارجی و قطع وارداتش حداقل باعث شده همین داخل ایران تولیدات بالا بره و رقابت باعث بهتر شدن کالاها بشه  

lian_tak  

ما حتی از بازار تهران هم جنسامون ارزونتره . چون بهره کمتری میکشیم . و مهمتر اینکه تولید داخله

lian_tak

مخصوصا اونایی که میخواین فروشگاه شال و روسری بزنین . و نمیدونین از کجا جنس ارزون عمده پیدا کنین . حتما یسر بما بزنین . شاید باعث شد کارتون رونق بهتری بگیره 

lian_tak