2777
2789
نه ب خدا من قشنگ خط دوم هاله رو میبینم منم سر بارداری قبلیم همینجوری خط افتاد و حامله بودم خیلی کم پ ...

گفتی اشک شوق واست ریختم اینجور برداشت کردم.ببخشید عزیزم ....مرسی که امید میدی😚

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خواهری یادم بده تیکر بزارم تو تنظیمات میرم ولی بلدنیستم کدومه

بالاسمت چپ كليك كن بعد گزينه ني ني سايت من رو بزن

صفمه ك باز شد اون سه تا خط رو هم رو بزن بعد برو قسمت اطلاعات كاربري و اخريييين بخشش پايين صفحه مال تيكر هس

....‌
وای خدا کنه مرسی عزیزم ....فردا باز امتحان میکنم .

قربونت گلم خیالت راحت بخدا همینجوره میخوای مطمئن شی فردا هم ی لاوین رز بنداز هم مدیکور هم زمان میبینی ک باز همینجور میشه

یه دختر کوچولوی ۲ ساله دارم، باز خدا بهم عنایت کرده و باردارم. دامن تمام‌ منتظرا ب حق فاطمه زهرا سبز بشه
بالاسمت چپ كليك كن بعد گزينه ني ني سايت من رو بزن صفمه ك باز شد اون سه تا خط رو هم رو بزن بعد برو ق ...

ممنون فک کنم دست شد

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
بالاسمت چپ كليك كن بعد گزينه ني ني سايت من رو بزن صفمه ك باز شد اون سه تا خط رو هم رو بزن بعد برو ق ...

چرا تبربک زد😂

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
گفتی اشک شوق واست ریختم اینجور برداشت کردم.ببخشید عزیزم ....مرسی که امید میدی😚

واقعا اشک شوق ریختم من هر کی ک بی بیش یا ازمایشش مثبت میشه کلی ذوق میکنم اخه الان هشت ماهه حسرت اینا رو میخورم😔😔😔

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
عزیزدلمممم مرسی .شرمنده بد برداشت کردم ببخشیدبازم😙

فدات عزیزم 

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن