2777
2789
عنوان

درد و دل😞

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 61 پست
نميتونم جدا بشم پسرم كوچيكه احتياج به پدر داره 

مطمئن باش یه روزی چوبشو میخوره خدا از خودش بگذره از حق الناس نمیگذره شکستن دل شما که ناموسش بودی گناهش کمتر از رابطه با نامحرم نیست دلتو به خدا گرم کن زیادی برای خودت بزرگش کردی فک کن مجردی با بچت خوش باش خیلی بهش اهمیت دادی دور برداشته برای خودت زندگی کن شاد باش ندید بگیرش تا قدرتو بدونه

آقاجون به خاطر بچه ها ظهور کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره به شوهرم گفته من تو رو صد درصد ميخوام نميخوام تو رو با كسي شريك بشم

ب خونوادش بگو جمعش کنن میشناسی خونوادشو؟

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...
میگم کاش ی پسری بود مثل داداشت شماره دختره رو میدادی یمدت ب خودش وابستش میکرد دختره ک ازشوهرت دل کند ...

دختره رو خودم ترسوندمش گفتم اول زنگ ميزنم به بابات ميگم بعد ميام محل كارت ابروت رو ميبرم بعد دختره بهم گفت من متاهلم اشتباه گرفتي بعد قطع كرد گوشيشو خاموش كرد

مطمئن باش یه روزی چوبشو میخوره خدا از خودش بگذره از حق الناس نمیگذره شکستن دل شما که ناموسش بودی گنا ...

اره عزيزم 

خودمم دوس دارم ناديد بگيرمش ميخوام واسه خودم پيشترقت كنم 

أما بدجوري زخم خوردم 

شوهرتم بترسون. ی وقت دوباره شیطون نره تو جلدش

شوهرمو ترسوندم

وسايلامو جمع كردم برم خونه بابام التماسم كرد گوشيشو كوبيد تو ديوار سرشو كوبيد تو ديوار گفت تكرار نميكنم 

اره عزيزم  خودمم دوس دارم ناديد بگيرمش ميخوام واسه خودم پيشترقت كنم  أما بدجوري زخم خورد ...

زمان همه چیزو حل میکنه بیشتر به خودت برس و کارهایی که شادت میکنه انجام بده کم کم برات بی اهمیت میشه از هیچی هم نترس فوق فوقش ازش جدا بشی دور از جون فقط مرگه که علاج نداره اون رفته پی هوس خودش بعد شما غصه شو بخوری؟ ارزش داره واقعا جسم و روحت رو بیمار کنی؟

آقاجون به خاطر بچه ها ظهور کن
زمان همه چیزو حل میکنه بیشتر به خودت برس و کارهایی که شادت میکنه انجام بده کم کم برات بی اهمیت میشه ...

خيلي سخته ادم از شريك زندگيش كه أين همه بهش اعتماد و عشق داره ضربه ميخوره 

خداكنه حال روحيم خوب بشه خودم خيلي در تلاشم كه روحيمو عوض كنم و اينكه ميخوام ناديد بگيرمش

من بهش فرصت دارم خداكنه ادم بشه وگرنه طلاق بهترين راهه