2789
عنوان

کمک

71 بازدید | 18 پست

دوستان من دیروز هم تاپیک زدم که قلب بچه تو هفته شش نمیزنه و دکتر گفت برو یه هفته صبر کن نشد سقط کن من لکه بینی ام خوب نشده چیکار کنم دارم گریه میکنم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

تو هفته شیش خیلی زود نرفتی سونو؟ من هفت هفته و یک روز رفتم با سونو واژینال مشهص شد.خیلی،زود رفتی

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من مثل شما بودم بارداریم پوچ بود گریه نکن انشالله بعدی خدا بزرگه .منم دو سال پیش مثل سما شدم تازه دو ماه پیش فهمیدن پولیپ داشتم و از اون بوده و عمل کردم ولی هنوزم باردار نشدم ولی خیلی ها بعد بارداری پوج سریع باردار میشن

قبلا میزد قلبش یاهنوز تشکیل نشده

قلبش تشکیل شده رشد هم داره ولی ضربان قلب نداره اینجا دوستان گفتن هفته هشتم قلب میزنه معمولا

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
استرس نداشته باش پروژسترون استفاده میکنی

نه دکتر نداد دارو بهم 

تو هفته شیش خیلی زود نرفتی سونو؟ من هفت هفته و یک روز رفتم با سونو واژینال مشهص شد.خیلی،زود رفتی

آره عزیزم دیروز عکس سونو رو گذاشتم همه چی نرمال بود برای ضربان قلب گفتن زود من بخاطر لک بینی رفتم ولی دکتر دارو نداد گفت استراحت کن من هم تو شرایطی نیستم که استراحت کامل داشته باشم

قلبش تشکیل شده رشد هم داره ولی ضربان قلب نداره اینجا دوستان گفتن هفته هشتم قلب میزنه معمولا

خیلی زود رفتی 

لکه بینی خیلی مساله حادی نیست .خواهر من تا روز آخر بارداریشم خونریزی داشت ولی بچه مشکلی نداشت.

استرس کارو خراب میکنه 

دو هفته دیگه برو .

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد *** زندگی درد بزرگیست که درمان دارد
واسه لکه بینی باید شیاف پروژسترون استفاده کنی زودوسریع برو پیش یه دکتر دیگه

امروز عصر باشه برم

خیلی زود رفتی  لکه بینی خیلی مساله حادی نیست .خواهر من تا روز آخر بارداریشم خونریزی داشت ولی ب ...

خیلی استرس دارم دست خودم نیست دارم گریه میکنم 

آره عزیزم دیروز عکس سونو رو گذاشتم همه چی نرمال بود برای ضربان قلب گفتن زود من بخاطر لک بینی رفتم ول ...

عزیزم نگران نباش خوب استراحت کن .غذاهای مقوی بخور ایشالله هفته دیگه میری خیالت راحت میشخ

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔