2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش.منم از اول بارداریم داشتم الانم دارم .

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

آز تیرویید دادی..!

مشکل تیرویید تپش قلب میاره.. منم داشتم تیروییدم رو درمان کردم با قرص خوب شد..

ولی موقع پا به ماهی عادیه.. منم انقدر قلبم تو فشار بود که دکترم ترسید منو فرستاد دکتر قلب.. ولی تو سه ماهه دوم باید به دکترت بگی.. مطمئنی قلبت.. مشکل معده ام دردش شبیه درد قلب..

آز تیرویید دادی..! مشکل تیرویید تپش قلب میاره.. منم داشتم تیروییدم رو درمان کردم با قرص خوب شد.. و ...

کم کاری تیروئید دارم 

که دارو میخورم و کنترل شده نه معدم مشکل نداره

این تپش قلب بیشتر موقع خواب اذیتم میکنه☹️

کم کاری تیروئید دارم  که دارو میخورم و کنترل شده نه معدم مشکل نداره این تپش قلب بیشتر موقع خو ...

تو بارداری باید دوز داروتو دکتر تنظیم کنه.. من قبل بارداری ۵۰ میخوردم.. شده بود ۱.۳۶ ولی بعد بارداری به دکترم گفتم بازم آز بنویس گفت با اینکه دارو میخوری ۵شده برو پیش دکتر غددت.. اونم بهم قرص ۱۰۰ داد گفت یه ماه دیگه آز بده بیا پیشم ، اگر دارو زیادبود برات ترکیبی هم ۱۰۰ هم ۵۰ بدم اگر کم بود بیشتر کنم داروتو..چون تیرویید خیلی از نظر ذهنی رو جنین تاثیر منفی داره.. حتما با دکتر غدد و قلبت در ارتباط باش..

تو بارداری باید دوز داروتو دکتر تنظیم کنه.. من قبل بارداری ۵۰ میخوردم.. شده بود ۱.۳۶ ولی بعد بارداری ...

من‌ماهیانه تیروئیدم چک میشه و الان ۵۰ میخورم 

حالا عصر میرم متخصص قلب 

ممنون دوست عزیز خیلی لطف داشتین که پاسخ دادین😘🙏🏻❤️