2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوم اینکه اهل غیبت و بد گویی و مسخره کردن دیگران نیستن و قضاوت بیجا نمیکنن تهمت نمیزنن

اره اینکه تا دورهم جمع میشیم حرف خواهرشوهرو جاری و فلانی رو بیاریم وسط و ازشون بد بگیم واقعا حرکت چیپیه

هر شیکی لزوما باکلاس نیست

شیک پوش زیاد داریم اما از نظر من با کلاس یعنی با ادب با نزاکت متین با وقار آداب دان اهل معاشرت. من خواهر شوهرم رو خیلی باکلاس میدونم.

پزشکه. بسیار متین و موقره. تو هفت سالی که عروسشونم ندیدم غیبت کنه مسخره کنه. موقع عصبانیت خیلی رو خودش کنترل داره. به همه احترام میزاره. اصلا اصلا اهل فیس و افاده نیست...

البته شیک پوش نیست... کلا زیاد برای لباس خرج نمیکنه اما برای نظافت و بهداشت چرا.

دائما" یکسان نماند حال دوران غم مخور  
دائم زندگی خودشون رو با دیگران مقایسه نمیکنن و آرامش زندگیشون رو به خاطر داشته های دیگران خراب نمیکن ...

اینم هست ولی یکم سخته 

ادم خواه ناخواه توی ذهنش خودشو مفایسه میکنه حتی اگه ب زبون نیاره

تو کل فامیل من فقط عروس داییم رو قبول دارم 

با سلیقه مودب با شخصیت کدبانو تحصیلکرده زیبا خوشتیپ 

یه بچهایی تربیت کرده بیا و ببین 😍

پسرداییم ی ادم عصبی بود از وقتی ازدواج کردن از این رو ب اون رو شده حتی دلش نمیخواد ی لباس تیره بپوشه میگه حس میکنم‌رو روحیه الانم تاثیر میذاره 😍😍والا من اگ پسر بودم صد بار باهاش ازدواج میکردم 

خیلی کار سختیه🙈🙈

باورت نمیشه من که اینجوریم ولی کلا سخته همه کنجکاون ولی خب بستگی داره چه کنجکاوی کنی مثلا  اینکه به یه خانوم بگی چرا تو طلا نداری یا چرا طلا نمیپوشی این خیلی زشته چونکه شاید اون شوهرش پول نداره طلا بخره وقتی آدم این حرف بزنه یه آتش بزرگی تو رابطه اون زن و شوهر میندازه و بیا و درستش کن و دائم میزنه تو سر شوهرش و به شوهرش فشار میاره 

هر شیکی لزوما باکلاس نیست شیک پوش زیاد داریم اما از نظر من با کلاس یعنی با ادب با نزاکت متین با وقا ...

من یکی از اشناهای دورمون رو باکلاس میدونم

خیلی مودبه خوش برخورده با اینکه وضع مالشون خیلی عالیه اصلا کلاس نمیزاره فیمت چیزایی ک داره رو نمیگه و افاده نمیاد از لحاظ پوشش و ظاهر هم ب خودش میرسه

ولی نمیدونم چرا همیشه فک میکنم اگه لاغر اندام تر بود همه چیزش اوکی بود

ینی هیکل هم مهمه برام

اینم هست ولی یکم سخته  ادم خواه ناخواه توی ذهنش خودشو مفایسه میکنه حتی اگه ب زبون نیاره

اره ولی واقعا من این ویژگی رو کم دارم و خودم سعی کردم خیلی کمش کنم و راضی باشم به هر چی که دارم چون من از باطن زندگی کسی خبر ندارم ... شاید همون که خودم دارم باهاش مقایسه میکنم خیلی زندگیش بد باشه ...

اره ولی واقعا من این ویژگی رو کم دارم و خودم سعی کردم خیلی کمش کنم و راضی باشم به هر چی که دارم چون ...

ن من متاسفانه توی ذهنم خیلی این سوالا هست ک چرا فلانی وضع مالیش مثلا اونجوره

یا اونی ک از لحاظ ظاهر و اخلاق از من پایین تره چرا رفتار شوهرش فلانه

خودم میدونم چقدر بده ولی هنوز نتونستم جلوی خودمو بگیرمو ب این چیزا اهمیت ندم

من یکی از اشناهای دورمون رو باکلاس میدونم خیلی مودبه خوش برخورده با اینکه وضع مالشون خیلی عالیه اصل ...

اتفاقا این خواهرشوهرم تو منطقه ی خوب تهران زندگی میکنه وضع مالی شون خیلی خوبه . لب تاپ و گوشی و .بهترین و گرونترین مارک رو دارن اما تا حالا یبار ندیدم قیمت بگه کلاس بزاره.. اما تا دلت بخواد تازه به دوران رسیده دیدم که پز عالی جیب خالی ان.

ولی منم همیشه میگم کاش یکم لباسای شیک بپوشه همه چی تموم بشه

دائما" یکسان نماند حال دوران غم مخور  
علاوه بر اراستگی اهله غیبت و تهمت نیستن،اصلاعات عمومیه بالایی دارن،از اخبار روز دنیا آگاهن،مودبانه و ...

این ک باهرکسی نمیرن و بیان خوبه؟

ینی نمیزارن ب پای فیسو افاده؟

ن من متاسفانه توی ذهنم خیلی این سوالا هست ک چرا فلانی وضع مالیش مثلا اونجوره یا اونی ک از لحاظ ظاهر ...

سعی کن با خودت تمرین کنی و مسلما موفق میشی درسته چون ذهن همه کنجکاون دست خودته که چقدر کنجکاو باشی یا جلوشو بگیری پس برات راحتت چند بار موقع کنجکاوی اول به حرفی که میخوای بزنی فکر کن که اگه از خودت بپرسن چه احساسی داری اگه دیدی احساس منفی داری اصلا به زبون نیار مون طرف مقابل هم احساس منفی بهش دست میده 

سعی کن با خودت تمرین کنی و مسلما موفق میشی درسته چون ذهن همه کنجکاون دست خودته که چقدر کنجکاو باشی ی ...

اره ی ایراده ک حتما سعی میکنم رفعش کنم

ولی اینکه ادم ب چیزی ک داره راضی باشه هم لزوما خوب نیست

چونکه از نظرم باعث میشه پیشرفت نکنه

اعتدال برقرار کردن خیلییییی کار سختیه

ک هم خودتو مقایسه نکنی و راضی باشی از زندگیت هم دنبال پیشرفت باشی