2777
2789
عنوان

۱۹ سالمه فقط...

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 60 پست
فقط باید مرد و تمام

بمیری هم وارد ی کالبد جدید میشی و باید زندگی کنی

من همش دنبال ی راهی ام که زندگیم از این وضعیت دربیاد، منتهی همش دستمو میبندن

🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارای مجازی هم باید همش تو خونه باشم من دلم میخواد از خونه بیرون بزنم بخدا هیچ کس حالمو درک نمیکنه ...

خلاصه دوسته من فک نکن همه چی تو ازدواجه 

انشالله که بخت باتو یار باشه بتونی ب خواسته دلت برسی 

@arefe121   به این کاربر درخاست دوستی بده کمکت میکنه دیشب منو که کمک کرد

مرسی عزیزم

همینکه درک کردی اروم شدم

همه فقط میان و میگن عاشق شوهری و فلان... نگاه نمیکنن من چی میگم😞😔

خلاصه دوسته من فک نکن همه چی تو ازدواجه  انشالله که بخت باتو یار باشه بتونی ب خواسته دلت برسی& ...

منم میدونم همچی تو ازدواج نیست

دقت کرده باشین گفتم هرکاری بخوام بکنم دستمو میبندن، پس تنها چاره همینه تا بتونم یکم ازاد شم

حداقل وقتی تو خونه م کسی سرم داد نمیزنه

مرسی عزیزم همینکه درک کردی اروم شدم همه فقط میان و میگن عاشق شوهری و فلان... نگاه نمیکنن من چی میگ ...

ولش کن بابا چی میفهمن متاهل های اینجا از حال ما خودشون میگن شوهر فلانه اونوقت فک کن ما به کجا رسیدیم که به اون شوهر فلان راضیم

ولش کن بابا چی میفهمن متاهل های اینجا از حال ما خودشون میگن شوهر فلانه اونوقت فک کن ما به کجا رسیدیم ...

درضمن کسی اینجا از خوشبختیش نمیگه

حالا ماهی یبار بحثی میشه میان درد و دل کنن

کی گفته ازدواج بده؟ اتفاقا وقتی اخلاف سنی کم باشه ، طرف روشن فکر باشه مشکلی پیش نمیاد 

دور و بریام فراوونن

عزیزم کامل بخون  گفتم باشگاه پول زیاد میگیرن اما من یکم ماهیانه میگیرم ک نمیرسم پول باشگاه بدم ...

بزنگن دانشگاه رو بهونه كن

قضاوت چي ؟

كلاسهاي ارزون برو واجب نيس كلاس ١٩٠تومني بري توي تخفيفات كلي باشگاه هس ارزون 

كلاسهاي رقص هم زير صد تومنه مگه اينكه بري جايي كه گرونه

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
منم میدونم همچی تو ازدواج نیست دقت کرده باشین گفتم هرکاری بخوام بکنم دستمو میبندن، پس تنها چاره همی ...

اومدي و باازدواج از چاله افتادي تو چاه 

بيخيال بخاطر فرار از خانوادت اصلا فكر ازدواج رو نكن بذار انقدر پيشنهاد ازدواج بدن تا بهترينشونو انتخاب كني نه فقط بخاطر دعواهاي خانواده 

بزنگن دانشگاه رو بهونه كن قضاوت چي ؟ كلاسهاي ارزون برو واجب نيس كلاس ١٩٠تومني بري توي تخفيفات كلي ...

نمیدونم شما کجا زندگی میکنی

اما اینجا همه یک قیمتن، ارزوناش هم گوشه و کنار شهرن که رفت و امد سخت میشه

درضمن ی بار بهونه کنم ۲بار بهونه کنم، ۴سال بهونه کنم ؟!

اومدي و باازدواج از چاله افتادي تو چاه  بيخيال بخاطر فرار از خانوادت اصلا فكر ازدواج رو نكن بذ ...

منم طرز فکر شما رو دارم که ازدواج همه چیز نیست

اما دارم به شرایطم نگاه میکنم 

کسی از چاله به چاه میفته ک نگاه نکنه طرف مقابلش چجور ادمیه... نه من که ۲ساله طرفمو میشناسم؛ اونم تا بخواد اماده برای ازدواج بشه تا اخر لیسانس من طول میکشه

اگ من منظورم صرفا شوهر بود ، اره حق با شما بود... خواستگار هم کم ندارم

میخوام با ادمش ازدواج کنم، اینکه میدونم طول میکشه منو غمگین تر میکنه که چرا زودتر نمیتونم خلاص شم

نمیدونم شما کجا زندگی میکنی اما اینجا همه یک قیمتن، ارزوناش هم گوشه و کنار شهرن که رفت و امد سخت می ...

ترم بعد كلاس هاتو پرت بردار مثلا يكيشو طرف صبح يكيشو طرف بعداز ظهر اينجوري كل روز دانشگاهي زنگم زدن بگو ارزش نداره بخاطر يكي ذوساعت بيام خونه و برم 

البته اونام خيرتو ميخان كه نگرانتن 

ترم بعد كلاس هاتو پرت بردار مثلا يكيشو طرف صبح يكيشو طرف بعداز ظهر اينجوري كل روز دانشگاهي زنگم زدن ...

نگرانی درسته اما نباید زندگیمو ازم بگیرن

کلا بنظر من بچه نباید به پای پدر و مادر بسوزه