2777
2789
عنوان

خیلی با سیاسته😞

226 بازدید | 10 پست

خواهر شوهرم ظاهری اونقد بام خوبه ک فکرشو نمیکردم اینجوری باشه خدایا چیکار کنم خیلی ناراحتم دوس نداشتم اینجوری باشه دوسداشتم مثه خواهر برام باشه

همه دنیام دخترم❤️

خوب توقع زیادی داری

کم پیش میاد 

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا از این فکرا نکن خواهر شوهر منم بهش میگفتم ابجی و مثل خواهر قبولش داشتم رفتم خونشون شوهرم سر کار بود شهر دیگه زنگ زده خانواده شوهرم میگه اینو از اینجا ببرید از تو اتاق بیرون نمیاد خب یکی نیست به این احمق بگه دیوونه من درس دارم مگه بیکارم بیام پیش تو بخوای فوضولی کنی بفهمی چقدر هزینه کردم واسه فلان چیز و چقدر شده اخه هیچ وقت رو اونا حساب خواهر و رو مادرشوهر حساب مادر نکن بخدا من ضربه خوردم همه مثل ما صادق و خوش ذات نیستن چنان ازت سو استفاده میکنن که فایده نداره 😑😑

منم درمورد یکی از خواهر شوهرا همین فکرو داستم هرجا میشستم از خوبیاش میگفتم اخرش تو زرد از اب در اومد دستش واسم رو شد حتی برام ثابت شد مادر شوهرو یاد میداده مینداخته ب جونم .. خدا ازش نگذره ولی باز ساده ام نمیدونم چرا بهش اعتماد میکنم و ضربشو میخورم

اصلا از این فکرا نکن خواهر شوهر منم بهش میگفتم ابجی و مثل خواهر قبولش داشتم رفتم خونشون شوهرم سر کار ...

خب کارت خیلی خوب نبوده که رفتی خونشون،رفتی تو اتاق نشستی درم بستی

یجوریه

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

من چون میدونم الکی خوبن تو تل پیام داد بهم و دوباره کنجکاوی کرد (فضولی) 

منم خوندم یعنی سین شد و جواب ندادم

اصلا حوصله ندارم جوابشو بدم خیلی سوال میکنه و بعد شِیر میکنه حرفامونو با مادرو خواهرش و پدرش و جاریم😑

اینم که ج ندادم رو رفته گفته

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️