2777
2789
بچه ها چند روز بعد عقب انداختن بی بی چک جواب نیده؟

من ۱۰روز گذشته

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر طول کشید تا مثبت بشه عزیز؟ این ماه دارو با آمپول هورمونی که استفاده نکردی؟

ب دودقیقه نکشید ن عزیزم هیچی استفاده نکردم فقط اسیدفولیک با ورزشم رفتم

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

عزیزم مبارکه وقتشه بری آزمایش بدی چون ده روز عقب انداختی حتما تیتر بتا بده

خدا از خودمون بیشتر ما و عزیزامون رو دوست داره پس خودمون و دلواپسی ها برای عزیزای دلمون رو به خدا بسپاریم 
تو شوکی اصلا ناراحت نشو  اصلا عصبی نشو چیز سنگین ن هول بده ن بلند کن دمنوش هم نخور سحر خیز ...

باشه عزیزم مرسسی

عزیزم مبارکه وقتشه بری آزمایش بدی چون ده روز عقب انداختی حتما تیتر بتا بده

گفتم بزارم تا شنبه برم یکم مطمعن تر بشم از بس ک ازمایش دادم منفی دیگ اعتماد ندارم

ب دودقیقه نکشید ن عزیزم هیچی استفاده نکردم فقط اسیدفولیک با ورزشم رفتم

ای جوووووونم 😍 پس احتمال خیلی زیاد درسته،مبارکت باشه مامانی قشنگ 😘 فقط یه آزمایش هم برو که دیگه خیالتم راحت بشه 👍🏼

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
عه سلام  توهمون گلی دیشبی؟!صبحی هم بی بی زدی؟!😍

اره عزیزم صبح پاشدم دیدم اون بی بی چک دیشبی مثبت بعد اومدم همون صبح دوتا دیگ زدم مثبت شدن

شما که دیشب منفی بود صبح بی بی زدی هاله انداخت اخه منم چند روز قبل منفی شد ولی هنوز پری نشدم یعنی من ...

برا منم بعد ۴ روز ک هاله کمرنگ مینداخت بالاخره دیشب پررنگ شده ولی هنوز نرفتم ازمایش میگم قشنگ پررنگ شه بعد 

خدایا شکرت