2777
2789
عنوان

خمیر پیراشکی

442 بازدید | 11 پست

سلام کسی خمیر پییراشکی درست کرده میخاستم بپرسم چقدر طول کشید که خمیر آماده شده از ارد و مایع خمیر حجمش دوبرابر شد واسه من یه ربع طول کشید زود نبود؟

Nafasss...:

برای نان این پیتزاازخمیرجادویی استفاده میکنیم👇👇👇👇


خمیرجادویی

آرد 3 لیوان

خمیر مایه 3 قاشق چایخوری

تخم مرغ 1 عدد

شیر یا آب 1 لیوان

روغن 6 قاشق غذاخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

شکر 4 قاشق چایخوری

طرز تهیه : خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).

تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.

پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.

داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.

ین خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ،  بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.

این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ، نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است.

⭐️⭐️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزی چقد طول میکشه که حجم خمیرت دو برابر میشه؟

یه ساعت باید باشه 

من قشنگ ورز میدم. بعدش میندازم توی قابلمه و میذارم روی شوفاژ و درس میبندم. یع  ساعت بعدش پف کرده ‌میاد تا  بالای قابلمه 

یه ساعت باید باشه  من قشنگ ورز میدم. بعدش میندازم توی قابلمه و میذارم روی شوفاژ و درس میبندم. ...


خانمی پیراشکی من داخلش بعد از سرخ شدن پوک بود فقط رویه بالایی و پایینی بود چرا؟

Nafasss...: برای نان این پیتزاازخمیرجادویی استفاده میکنیم👇👇👇👇 خمیرجادویی آرد 3 لیوان خمیر ...

سلام من سرچ کردم پیراشکی گوشت وارد این تاپیگ شدم یه سوال دارم این دستور چند تا پیراشکی گوشت میده؟

خدایا امیدم به توست ناامیدم نکن  
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792