2777
2789
عنوان

افراط گراها

495 بازدید | 21 پست

یعنی واقعا نمیدونم چی بگم

همش میگن این جوونا چرا اینجوری شدن چرا سمت دین نمیرن

به جای اینکه روی خوش نشون بدن که جوونا جذب دین شن همرو فراری میدن با رفتار های زیباشون

تا یه نظر مخالفم بشنون 

تو بی درکی تو بی بصیرتی تو گناهکاری ما خوبیم!

یکی از اشناها وقتی پیششیم به زور مارو نماز صبح بیدار میکنه حالا اونم نگه من خودم میخونم ولی هی میاد با دعوا که پاشو نماز بخون میری جهنم عذاب الهی نازل میشه و ....!!!

جالب اینجاست خودشونم قدیسن دیگه یه گناه تو زندگیشون ندارن

حالا خوبه من چادریم خودم!

اونروز رفتم حرم چادر ملی سرم بود کاپشن روش پوشیده بودم سرد بود مث چی بعد میگن چادرت کو این چه وضعیه میگم اینا بابا سرمه بعد رفته بودم یکی از دوستامو ببینم ی چادر پوشیده بودم یکم سر استیناش پولک داشت شالمم یکم پولک داشت ولی اونقد تو چشم نبود والا

گیر دادن اینا تجمله بپوشون خودتو حجابت مشکل داره تو به اقا احترام نمیذاری :/

یعنی گند زدن به اعصابم 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

عجبب ها

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چادر ریطی به دین اسلام نداره  جلباب =لباس بلند اون هم به زنان پیامبر (ص)گفته

ب ما ک نگفته فقط ب زنای پیامبر گفته خخخ

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
عزیزم چادر ریطی به دین اسلام نداره  جلباب =لباس بلند اون هم به زنان پیامبر (ص)گفته

چ ربطی داشت به موضوع

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

منم واقعا مخالف اون فکرام ک بزور بخوای همه رو بهشتی کنی

بنظر من چیزی باید بپوشیم ک تو عرف باشه

یجا عرفش چادر ناخواسته باید بپوشی

یجا بی حجاب میتونی انتخاب خودتو برای سبک و مدل حجابت داشته باشی

کلا اجبار همه  رو لجباز میکنه

اجبارتو درس

اجبار تو ازدواج

اجبارتو دین

اجبار تو رژیم غذایی

تو همه چی..

یادم تورو فراموش..
درست میگی 

شما لطفا از تایپیک من برو بیرون حرفای عوام بهت نمیچسبه منم دنبال جلب توجهم الان!

من ادم بی درک و بصیرتیم

خدا جای حق نشسته والا

وا چرا  خوبی

همین الان هرچی از دهنت دراومد به ما گفتی

خودتم میزنی به اون راه

بیخیال حوصلتو ندارم