2777
2789
عنوان

از همه تو زندگیم عقب ترم

219 بازدید | 18 پست

بچه ها من دوران مدرسه تیزهوشان درس میخوندم 

دانش اموز درسخونی بودم. سال کنکور دچار یه مشکلاتی شدم گند زدم به زندگیم

همه همکلاسی و دوست و آشنا پزشک و دندون پزشک و داروساز شدن من هیچ..

نه شغلی نه درسی نه هنری . هر کاری میخوام شروع کنم وسطش روحیه ام به صفر میرسه...خیلی دلم گرفته از زندگیم . تو خوابم نمیدیم این ادم الان بشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم مثل تو شدم ولی الان شروع کردم میخوام موفق بشم و میشم مطمنم تو هم اینکارو بکن 😍

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

اون اتفاق ممکن بود برا هرکسی بیفته خودت را سرزنش نکن

توی این دنیا رسالتی داری خدا فقط مختص تو گذاشته کنار به اون فک کن که روزی قراره انجام بشه به دست تو حتما کار بزرگ وپر سر وصدا وپر پول و... نباید باشه یه چیزی توی درونت اتفاق میفته 

من خودم گاهی از این حرفها که میدونم دور میشم حالم خراب میشه نیرم توی قیاس واین خیلی بده  سعی کن علاقه واستعدادت را پیدا کنی وتلاش وتلاش کنی وایمان به کاری که میکنی

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
اگه الان شروع کنی شش ساله دیگه دکتری ولی اگه شروع نکنی شش سال دیگه همینی که هستی پس شروع کن ... تو ک ...

خواهرم 22 ساله اشه میگه بیا باهم بخونیم برا پزشکی ولی من همه روحیه امو از دس دادم . تو این سالا خیلی مستقیم و غیر مستقیم تحقیر شدم. بعضی وقتا ناخواسته روحیه اونم با حرفام میگیرم