2777
2789
عنوان

تغییر ترشحات در دوران شیر دهی

6467 بازدید | 10 پست

سلام دوستان.تغییر رنگ و بوی ترشحات و مقاربت دردناک در دوره ی شیردهی طبیعی هست یا نه؟ایا نشونه مشکل خاصیه؟کسی مورد مشابه داشته؟در ضمن من بعد از زایمانم دچار عفونت شدم که یک دوره پماد و دو دوره قرص وازینال استفاده کردم اما ترشحاتم مثل سابق نشده.طبیعیه بخاطر زایمان؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم ترشحاتت واسه عفونت منم ۵ ماه زایمان کردم اینجورم خودم شوهرم قرص میخوریم با کاندوم ن.... کن

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊
یعنی با دو دوره قرص و یک دوره پماد برطرف نشده؟

نه زمان میبره دکتر ک ب من اینجور گفت

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊
یعنی با دو دوره قرص و یک دوره پماد برطرف نشده؟

من با يه دوره قرق و يه دوره پماد و قرص باهم خوب نشدم بعد از زايمان طبيعيه خودش خود به خود خوب شد

من همسر يك مدافع وطن هستم ❤️همسر يك مرزبان فداكار.       من ميرم براي لاغري ✌️💪وزن فعلي٧٥هدف ٥٧
چطور خود به خود خوب شد؟سعنی دیگه دکتر نرفتید؟

نه ديگه دكتر نرفتم عفونت من همراه با هوا بود كه دچار صداي بد واژن هم شده بودم ولي با اين حال نرفتم جون بدنمو ميشناسم اينجور وقتا خردش خود بخ خود بعد يكي دوماه خوب ميشه كه خداروشكر خوب شد

من همسر يك مدافع وطن هستم ❤️همسر يك مرزبان فداكار.       من ميرم براي لاغري ✌️💪وزن فعلي٧٥هدف ٥٧
نه ديگه دكتر نرفتم عفونت من همراه با هوا بود كه دچار صداي بد واژن هم شده بودم ولي با اين حال نرفتم ج ...

مال من خوب نمیشه.الان به خاطر این مشکل دیگه شوهرم باهام رابطه نداره.میترسه درد داشته باشم