2777
2789
عنوان

دوقلویی

344 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها امکان داره بعد چند هفته تو سونو گرافی مشخص بشه جنین دوقلوعه ؟ سونوگرافی شش هفتگی یه ساک و یه جنین نشون داده😕

آخه مامان باردار بود اولش گفتن یه جنین و یه ساک اما تو سه ماهگی مشخص شد که دوتا بوده😩🤐

حالا به نظرتون امکان داره؟

نمیشه مگه اینکه دیگه دکترت خیلی شوت باشه

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش منم بشم 

انشاالله من چهارساله ازدواج کردم دوسال پیش باردار شدم اما تو دوماه و دوهفته قلبش ایستاد و بعد کورتاژ و... الان بعد دوسال اقدام  باردار شدم اما هنوز تو شیش هفتگی قلبش تشکیل نشده دعا کنید برام😊😀

انشاالله من چهارساله ازدواج کردم دوسال پیش باردار شدم اما تو دوماه و دوهفته قلبش ایستاد و بعد کورتاژ ...

تلقین مثبت یادت نره هااااا مطمعنم بهترینها نصیبت میشه

خدا کنه دکتره شوت باشه🤣😂

خخخخخ😆😂😂

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️