2777
2789

بچها بابام قبلا ب تریاک‌و شیره اعتیاد داشت. وقتی بچه بودم انقد گریه کردم ک ترک‌کرد.حالا بعد سیزده سال شروع کرده ی سالیه.مهرش از دلم ب کل بیرون رفته.دیگ ن‌دوسش دارم ن هیچی.قرص اعصاب مصرف میکنم‌.مامانم بهش گفته ک خیلی وقته این قرصارو‌مصرف‌میکنم و کلا عصبی شدم.الان سه‌روزه تصمیم ب‌ترک گرفته بابام.اولا میشه دعا کنین ک بتونه تحمل کنه و طاقت بیاره.دوم اینک چیکارش کنیم ک برنگرده سمتش.خیلی هم بدنش درد داره.شبا اصلا خوابش نمیبره از درد

هیچ‌چیز از هیچکس بعید نیست

گریه م گرفت😢

براش انرژی مثبت میفرستم امیدوارم ترک کنه و پاک بمونه

عشق به خانواده بزرگترین انگیزه ست👪

عشقتو ازش نگیر وقتی اینقدر دوست داره و براش مهمی❤

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم اگه عضو انجمن معتادان گمنام بشه و ترک کنه بهتره

چون یه نفر که خودشم مدتیه ترک کرده باهاش در ارتباط خواهد بود و هواشو داره

کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید
گریه م گرفت😢 براش انرژی مثبت میفرستم امیدوارم ترک کنه و پاک بمونه عشق به خانواده بزرگترین انگیزه ...

ن بخاطر اعتیادش نمیگم دوسمون نداره ولی خب دیگ مث قبل نیس.ی دفه بهش گفتم اگ مصرف کنی خودمو میکشم گف برام مهم نیس هرکار میخای بکن.دلم شکست ازش ولی دوس دارم‌ترک کنه.اعصابامون راحت شه

هیچ‌چیز از هیچکس بعید نیست

چجوری باید عضو بشه

باید ببینی توی شهرتون کجا هست این انجمن از بهزیستی بپرس ببریدش اونجا معرفیش کنید کمپ و اینا نبرید چون بعد بیرون اومدن از کمپ معمولا باز شروع میکنن و حتی مواد دیگه رو هم علاوه بر قبلی استفاده میکنن

کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید