2777
2789
عنوان

خانوم های متاهل میشه بیاین!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 20024 بازدید | 77 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا بد که میگن بده من نمیدونم قرص عوارضش چیه ولی خب همسرم گوش نمیده میگه نخورم خیلی کمه مثلا بیست دق ...

باور کنین از اول معاشقه تا اخرش15 دقیقه هم طول نمیکشه از موقع دخول هم که فقط2دقیقه

خدایا بابت همه چی ازممنونم!
ببخشید میپرسم خب با قرص چطوره؟مدتش طولانی تر شده مثلا چقدر؟؟

عزیزم ما شوهرم که قرص میخوره بینش حواسش هست بازم که زود تموم میشه ببخشید میگم ولی با معاشقه و اینا کلا همش باهم گاهی سه تا چهارساعتم میشه

شوهر من وقتی قرص میخوره بار اول که همون دودقیقه ارضا میشه ولی بعد دوباره که رابطه داریم بعد چند دقیقه تاده دقیقه شایدم بیشتر ارضا نمیشه.البته دومش خیلی بده وسخت وخسته کنندست.ولی چیکار کنم!😭😭😭😭

شوهر من وقتی قرص میخوره بار اول که همون دودقیقه ارضا میشه ولی بعد دوباره که رابطه داریم بعد چند دقیق ...

مگه میشه با قرص تو دو دقیقه  

خب حالا که اینقدر واس خودتم خسته کنندس چرا دوس داری زیاد بشه

حیلی کمه اینجوری که شما هیچ لذتی نمیبری

دقیقا همینطوره!!😭😭😭😭

اگه قرص نخوره من هیچ لذتی نمیبرم.وقتی هم قرص میخوره اینقدر خسته میشم هیچ کیفی نداره.موندم این چه رابطه عاشقانه!

باور کنین از اول معاشقه تا اخرش15 دقیقه هم طول نمیکشه از موقع دخول هم که فقط2دقیقه

عزیزم امثال شما زیادن،فکر نکن این مشکل رو فقط شما دادی در حالت عادی و بدون مصرف قرص و تاخیری هیچ مردی نمیتونه بیشتر از چهار پنج دقیقه خودشو نگه داره