2777
2789
عنوان

كارما

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 35 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهرم بعد مراسم پاگشا ولم کرد رفت خانواده ش هم پشتش در اومدن سر بهانه های ابکی. این هفته طلاقمون رسم ...

به نظرت منم طلاق بگيرم يا نه؟

خيلي ميترسم از تنها شدن

بعدش چجوريه؟

به نظرت منم طلاق بگيرم يا نه؟ خيلي ميترسم از تنها شدن بعدش چجوريه؟

خب منو شوهرم ول کرد و طلاق خواست . راه دیگه ای جز طلاق نداشتم. تو باید شرایط خودت رو بسنجی. شوهرت بعدا پشیمون شد؟ سراغت اومد؟ واسطه فرستاد؟

خب منو شوهرم ول کرد و طلاق خواست . راه دیگه ای جز طلاق نداشتم. تو باید شرایط خودت رو بسنجی. شوهرت بع ...

نه اصلاً

نه پشيمون شد نه واسطه فرستاد نه هيچي

تازه جوابمم نميده

نميدوني چقدر داغون و خرد شدم خودمو كلاً باختم به خودم ميگم خدايا من انقدر بد بودم كه اون ولم كرد؟در صورتي كه همه ازم تعريف ميكنن ميگن خوشگلي و ...

نميدونم چرا اينطوري كرد

یعنی هرچی دلت پاک تر باشه و به خدا نزدیکتر باشی ..و کارهاتو به خدا بسپاری خدا خودش جواب میده

اما من برعكسشم شنيدم

شنيدم خدا آدمايي رو كه دوست داره سريع عكس العمل كاراي بدشون و برميگردونه توي همين دنيا كه بار گناهانشون سبك تر بشه براي اون دنيا

اما اگه بنده ي عزيز نباشن ميذاره توي گناهان خودشون دست و پا بزنن تا توي جهل خودشون بمونن