2777
2789
عنوان

پیش ازبارداری

98 بازدید | 12 پست

سلام بچه هایه سوال داشتم ممکنه رابطه پشت سرهم ینی هرشب احتمال بارداری داشته باشه بعضیامیگن نمیشه چون اسپرم هاضعیف میشن بعضیاهم میگن میشه کسی میدونه؟

اره چرا نداشته باشه،ما هرشب بود،ک بی بیم مثبت شد البته دوباره باید از بدم مشکوکم ب بارداری

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

میشه ولی یکروزدرمیون بهتر

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فشار اسپرم ضعیف و کم میشه!ولی موقع تخمک گذاری ۳الی۴ روز پشت سرهم نزدیکی کنی شانس بارداریت بیشتر میشه

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

راسی قبل بارداری اگ تیروئید نداری یدوفولیک بخور حداقل ب مدت۳ماه واس بچت خیلی خوبه!موقع نزدیکی هم اخراش ک اسپرم میخواد بیاد پاهاتو بالا بگیر و بدون بالشت ب مدت۳۰ دقیقه الی ۱ ساعت همونجور بخواب شانس بارداریتو میبره بالا

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

گرمیجات بخورین مثل خرما گردو عسل !پیشنهاد دکترم بود👍موفق باشی😍