2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

136 بازدید | 19 پست

جنسیت جنین از کی مشخص میشه؟ 

من فردا سونو دارم نمیدونم چند هفتمه ولی فک کنم ۶ ۷ هفته ای باشم.. خیییلی خیلی بی صبرم واسه جنسیتش برام مهم نیست خدا هر چی بده راضیم فقط خیلی بی صبرم که بدونم.. راهی نداره زودتر از سونو خودم بفهمم؟ میگن اگه ویار چیزای شیرین داری دختره ولی من زیاد شیرینی دوس ندارم ولی ب۶ این حرفم زیاد اعتیادی ندارم.. کسی تجربه داشته؟

نميدونم والا ولي من عاشق شيرنيم😋بچمم معلوم نيست هنوز

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

18هفته

من تو ان تي گفت مشخص نيست صبر كن تا انومالي

انومالي مشخص ميشه

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
من تو ان تي گفت مشخص نيست صبر كن تا انومالي انومالي مشخص ميشه

برا بغضیا تو ان تی احتمالی میگه ک صددرصد نیست برا من تو ان تی گفت اصلا مشخص نیست تو انومالی گفت

برا بغضیا تو ان تی احتمالی میگه ک صددرصد نیست برا من تو ان تی گفت اصلا مشخص نیست تو انومالی گفت

مال شما جنسیتش چی بود؟ ویارتون چجوری بود؟ بالا میاوردید؟ چی دوست داشتید؟ 

از رو ظاهر وقیافه،اگه از کمر پهن شدی وموهای پاهات زود به زود درمیاد دختر واگربرعکسه پسر،البته اینا خیلی دقیقم نیست،بعدشم ویار یه چیز شخصیه یعنی هر فردی یه جوریه من سر پسر اولیم عاشق ترشی بودم ولی سراین یکی شیرینی جات بیشتر دوس دارم

بنده یک عدد معتاد هستم،معتاد نی نی سایت