2777
2789

من خییییییییلی سردم یننی به شدت 

هفته ای یبارم دوست ندارم رابطه داشته باشم ینی اصلا وقتی شوهرمم میاد نزدیکم حالم به هم میخوره اولش ولی بعدش رام میشم و چیزی نمیگم. و خودمم اوکی میشم دیگ

ولی ده درصد سردیم اینه که وقتاییم هم که خودم یه حسایی دارم مثل نیم ساعت پیش خودم رفتم سراغش ولی تا یه ده دیقه گذشت یدفه یاد یه رفتار بدش افتادم خودمو کشیدم کنار گفتم بخواب .

ینی من کلا سرد هستما ولی خب همون زمانایی هم که یکم حس به وجود میاد این حرفا و حرکاتای لعنتی خرابش میکنه 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبعت و گرم کن

اصصصصلا نمیتونم گرمی بخورم به هیچ عنوان ینی از دل درد بمیرم نمیتونم یکم نبات داغ بخورم

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه
منم دقیقا مثه شما هستم

شما چیکار میکنی؟هیچ راه حلی نداری ؟

چیکار کنم کاراشو یادم نیاد نزنه تو ذوقم 

اصصصصلا نمیتونم گرمی بخورم به هیچ عنوان ینی از دل درد بمیرم نمیتونم یکم نبات داغ بخورم

قطره گل سرخ میگن عالیع تو غذات دارچین و فلفل سیاه بریز خوبه .زعفران بریز تو خورشتات.البتع معاشقه قبل ...خیلی کارسازع

من طبیعتم خیلییی گرم بود از وقتی بی مهریای شوهرمو دیدم،حدود یک الی دوساله هیییییچ حسی نسبت به رابطه ...

من قبلا خیلی بهتر بودم ولی تو بارداری و حالا که بچم نه ماهشه خیییییلی سرد شدم.رفتاراشو که میبینم که دیگ اصن متنفر میشم از همچین کاری

خانوما منم خیلی سرد شدم یکی دوساله ،،این اواخر خیلی بیشتر،،،سه ماه یه بار هم شاید رابطه دلم نخواد،،،با هیچی تحریک نمیشم حتی یه ذره،،،،،همسرم هرکاری میکنه تحریک نمیشم، خییلی هم اذیت میشم،،همش میگم فوری تموم شه،،،چیکار کنم،،،،،اصلا خودمم باورم نمیشه مگه میشه هرکاری کنی ولی حتی یه ذره هم تحریک نشی

چرا به کارای منفیش فکرمیکنی به مثبت فکرکن 

نمیتونم ینی بعضی وقتا گریم میگیره دیگ 

من طبیعتم خیلییی گرم بود از وقتی بی مهریای شوهرمو دیدم،حدود یک الی دوساله هیییییچ حسی نسبت به رابطه ...

من تو حاملگیم و قبلش خیلی دوس داشتم ولی اللن نه ک اونم طبعم سرده فکرمیکمم گرم شه بهتره بنظرتون بعد بارداری چرا ادم سرد میشه؟دیگ دوس نداره

قطره گل سرخ میگن عالیع تو غذات دارچین و فلفل سیاه بریز خوبه .زعفران بریز تو خورشتات.البتع معاشقه قبل ...

بخزا خریدمم ولی هیییچ رقبتی ندارمرینی وقتیم حس دارم خودم به گند میکشونمش