2777
2789

من

دودم نکرده تا حالا

شاید سرخ کنت اینجوریه

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم تابحال درست نکردم

ولی خب دارم ولی چون روغن زیاد میبره خوشم نمیاد

برای زمان هایی که مثلا مهمون زیاد باشه که بخای هم سمبوسه زیاد و سیب زمینی درست کنی خوبه... وگرنه در کل به درد نمیخوره

سرخ کن هم کوچیکش بهتره

منم از اين مدل داشتم تا اينكه مادر شوهر جان برام از اين مدل يه قاشق روغن لازم دارها خريد البته از اونم زياد استفاده نميكنم ولي اونا واسه سيب زميني اينا خوبه بادمجون رو نميشه بندازي توش مثلان چون يه چيزي داره ميچرخه لهشون ميكنه 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

من سرخ کن ویداس دارم البته مینی سرخ کنه خیلی کم روغن میبره توش رون سوخاری پختم و سیب زمیتی و قارچ و تخم مرع و .... کلا یه مدت خونم نوساز بود و گاز نداشت همش با برقی ها غذا میپختم 

البته برقمون اونجا مجانی بود خخخ وگرنه الان دیگه نه 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
من خودم تابحال درست نکردم ولی خب دارم ولی چون روغن زیاد میبره خوشم نمیاد برای زمان هایی که مثلا مه ...

اره برا اینکه روغن زیاد نبره کوچیکشو گرفتم ولی اینم کلی روغن میبره

من همیییییشه با سرخ کن سیب زمینی سرخ میکنم ولی فقط سیب زمینی چون روغنشو چندبار استفاده میکنم اگه چیزای دیگه هم بریزی روغنش خراب میشه.مال من از این گردشی بدون روغناست به خاطر همین زیاد روغن نمیگیره.اما یه توصیه عزیزم سمبوسه و کوکو و پیراشکی گوشت و این چیزا باید با حرارت بالا سرخ بشه که روغن به خوردش نره.توی سرخ کن چون اروم اروم سرخ میشه گهگاهی هم حرارت میاد پایین خوب نمیشه.اینارو همیشه توی ماهیتابه سرخ کن.یه چیز دیگه اینکه سرخ کن دود نداره شاید فیلترسرخ کنت خراب شده

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)