2777
2789
از خیلی از استادهای زبان هم شنیدم لغات ۵۰۴ اصلا کاربردی نیست من نمیگم این کتابو نخونید هر چی کتاب بخ ...

nدر ضمن کتابی که شما می گی با دهخدا قابل مقایسه نیست. دهخدا کل کلمات فارسیه. بخوای مقایسه کنی باید با دیکشنری اکسفورد که یه کتاب خیلی قطوره مقایسه کنی

nدر ضمن کتابی که شما می گی با دهخدا قابل مقایسه نیست. دهخدا کل کلمات فارسیه. بخوای مقایسه کنی باید ب ...

شما که سطحت از ما بالا تره با ما همراه میشی؟

همیشه خودم مهم ترم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه اینجا سر بزنی اگه بچه ها مشکلی داشتن پاسخ بدی  یا اینکه بهمون پیشنهاد بدی برای تقویت زبا ...

به نظرم همین کتاب 504 واسه شروع خوبه. مخصوصا که می شه بدون معلم و توی خونه ازش استفاده کرد. کلمات خوبی هم داره. اون کتابی که دوستمون می گه هم برای سطوح پایینتر خوبه که از پایه بخوان شروع کنن. همون Oxford Picture Dictionary.

Longman هم پیکچر دیکشنری داره. من اونو بیشتر دوست دارم تا اکسفورد. لانگمن آمریکاییه

oxford picture dictionary  رو می گی دیگه؟ بله من راهنمایی بودم داشتمش و همه لغاتشو می دونم. کتا ...

شما تدریس میکنید عزیزم و خیلی خوبه مسلما کسی که قراره اونجا زندگی کنه یا کرده خیلی تفاوت داره موفق باشید🌷

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
باشه کتابی که تو میگی عالیه اما ما میخوایم بد خودمون رو بخونیم لطفا نظم تاپیک رو بهم نزن

نظم تاپیک !!!متاسفم برای طرز ادبیاتت من فقط نظر دادم  با من حق نداری این طوری صجبت کنی من نه بی احترامی کردم نه بی ادبی فقط یه نظر دادم واقعا متاسفم برانون 👌

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇

ای بابا چرا بحث میکنید،خوب کسی که بخواد از پایه یاد بگیره همون کتاب اکسفورد پیکچر خوبه

اونی هم که زبانش تقریبا خوبه میتونه بره کتاب 504 لغت رو بخونه

خوب چرا گارد میگیرید الان فافا و مریم گفتن هیچی بلد نیستن خوب اونا باید از یه کتاب ساده تر شروع کنن دیگه

خدایا فقط صبر  
ای بابا چرا بحث میکنید،خوب کسی که بخواد از پایه یاد بگیره همون کتاب اکسفورد پیکچر خوبه اونی هم که ز ...

عزیزم ما که گارد نگرفتیم. من گفتم اتفاقا کتابایی که دوستمون گفت خوبه ولی برای سطوح پایین تر و در اصل برای کودکانه. دوستمون گفت کتاب 504 چرته و به درد نمی خوره. منم بهش گفتم اشتباه می کنه

عزیزم ما که گارد نگرفتیم. من گفتم اتفاقا کتابایی که دوستمون گفت خوبه ولی برای سطوح پایین تر و در اصل ...

خوب با هم دوست باشین

ایشون بیشتر منظورشون این بود برای شروع اون کتاب خوبه

و لغاتش در مکالمه کاربردیتره

ولی خوب مگه بده آدم 504 هم یاد بگیره؟

هر دو خوبه ولی کسی که هیچی از زبان بلد نیست خوب کتاب 504 لغات پیشرفته تری داره

شما گفتین تدریس میکنید؟

حالا به نظرتون یکی بخواد از پایه شروع کنه کدوم به دردش میخوره من خیلی وقته دیگه زبان کار نکردم و یادم رفته به نظرتون از کجا شروع کنم؟

خدایا فقط صبر  

هر کسی هر کتابی که دوست داره میخونه اما ما این تاپیک رو زدیم که 504 رو بخونیم 

هدفمون اینه

لغات 504 هم اینقدر که ازش غول ساختن سخت نیست

من خودم دانشجو کارشناسی ام و نه زبانم عالیه نه افتضاح فقط میخوام تقویت کنم

دوستایی که میخوان 504 بخونن میتونن با من همراه بشن

همیشه خودم مهم ترم   
خوب با هم دوست باشین ایشون بیشتر منظورشون این بود برای شروع اون کتاب خوبه و لغاتش در مکالمه کاربرد ...

بهترین راه برای شروع کلاس رفتنه. تو خونه و تنهایی خیلی سخته و نتیجه نصفه نیمه داره. حتی ممکنه اشتباه یاد بگیری. ولی برای لغت همین کتاب های پیکچر دیکشنری خوبه. حالا لانگمن یا آکسفورد. اما گرامر سخته آدم بخواد خودش یاد بگیره