2777
2789
نه اصلا عزیزم این کتاب  ارزش نداره شزوع oxdord pictureبگیر خیلی عالیه

ببین عزیزم هدف ما از ایجاد تاپیک خوندن این کتابه و اگه شما مناسب نمیدونین این تاپیک برای شما مناسب نیست 

و لطفا این بحث رو ادامه ندین

همیشه خودم مهم ترم   
من تاحالا زبان نخوندم😕 بدرد من میخوره؟

منم مثل توام😂😂😂 در مورد زبان انگار از پشت کوه اومدم😂😂😂😂

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر ؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد ❤😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوایم لغت حفظ کنیم اینکه پیش زمینه نمیخواد

سخت نباشه 😩 نمیدونم چرا انقدر میترسم یاد نگیرم زبان رو😭 

زبان برام مثل ی سد میمونه

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر ؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد ❤😍😍
سخت نباشه 😩 نمیدونم چرا انقدر میترسم یاد نگیرم زبان رو😭  زبان برام مثل ی سد میمونه

عکس لغات رو گذاشتم

برو نگاه بنداز

امروز فقط 5 تا رو باید حفظ کنیم

همیشه خودم مهم ترم   
عزیزم شما اشتباه می کنی. این کتاب خیلی لغات کاربردی و مهمی داره. حالا اشناهاتونو نمی دونم. اکسفورد پ ...

از خیلی از استادهای زبان هم شنیدم لغات ۵۰۴ اصلا کاربردی نیست من نمیگم این کتابو نخونید هر چی کتاب بخونی به نفع خودته کی گفته oxford pictureکودکانست😑😑😑😑😑یعنی شما کاملا به تمامی لغات این کتاب مسلطی؟!!!!!این کتاب از لغات ابتدایی مکالمات روزمره شروع کرده تا سطح بالا .اتفاقا از نیمه کتاب به بعد لغات مهم و کاربردی با عکس نشون‌میده .مثل این میمونه ما فرهنگ لغت دهخدا بخونیم اسا از همه ملمات دهخدا استفاده میکنیم؟

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
اینی که می گی آشناتون بلد نبوده این کلماتو خیلی عجیبه

اشنامون عزیزم وقتی اومد تهران رضا نایب اونقدری محو صحبتش شد که پیشنهاد همکاری بهش داد!!نه اینکه لغاتشو نفهمه میگفت عجیبن ما اصلا از این لغات استفاده نیمکنیم !

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
ببین عزیزم هدف ما از ایجاد تاپیک خوندن این کتابه و اگه شما مناسب نمیدونین این تاپیک برای شما مناسب ن ...

من به تاپیک شما کاری ندارم عزیزم نظرمو گفتم به عنوان یه ادمی که خودش هم اکسفورد هم ۵۰۴ امتخان کرده دارم تجربه خودمو و اطرافیانمو میگم اگر شما دوست دارین این کتاب بخونید خیلی هم عالی موفق باشید🌷

از خیلی از استادهای زبان هم شنیدم لغات ۵۰۴ اصلا کاربردی نیست من نمیگم این کتابو نخونید هر چی کتاب بخ ...

باشه کتابی که تو میگی عالیه اما ما میخوایم بد خودمون رو بخونیم لطفا نظم تاپیک رو بهم نزن

همیشه خودم مهم ترم   
از خیلی از استادهای زبان هم شنیدم لغات ۵۰۴ اصلا کاربردی نیست من نمیگم این کتابو نخونید هر چی کتاب بخ ...

oxford picture dictionary  رو می گی دیگه؟ بله من راهنمایی بودم داشتمش و همه لغاتشو می دونم. کتاب 504 هیچ وقت نخوندم چون وقتی که اومد و خیلی مد شد من لغاتشو بلد بودم. ولی در اینکه کتاب خوبیه شکی نیست چون کلماتش خیلی کاربردیه. یعنی من الان رفتم کلماتشو سرچ کردم، کلماتیه که همه جا استفاده می شه. حالا آشناتون و اون استادای زبانتون چرا همچین حرفی زدن نمی دونم.

در ضمن من زبان تدریس می کنم و خیلی ساله ترجمه انجام می دم. مقالات و کتاب های تخصصی