2821
2789

بله خواهرم هفته ١٢گفتن احتمال دختر هفته ١٨پسر شد😄

البته شما ١٥بودي بزرگ بوده جنينت ديگه

اينايي كه با افتخار تو امضاشون مينويسن “كاربري فلانُم! بازم تركيدم...” فازشون چيه خدايي؟ خب مثلا خوشحالي؟ خب حتما يه كاري كردي كه تركيدي ديگه! افتخار ميكني؟ بي تلبيت  ؟  
بله خواهرم هفته ١٢گفتن احتمال دختر هفته ١٨پسر شد😄 البته شما ١٥بودي بزرگ بوده جنينت ديگه

هردوشم خیلی دوس دارما ولی دختر یکم بیشتر برای من تو سونوی ان تی ک هفته ۱۲ بود گفت از الان مشخص نیس

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هردوشم خیلی دوس دارما ولی دختر یکم بیشتر برای من تو سونوی ان تی ک هفته ۱۲ بود گفت از الان مشخص نیس

من دختردارم خواهرم پسرم هيچ فرقي ندارن پسرم شد شيرينه

اينايي كه با افتخار تو امضاشون مينويسن “كاربري فلانُم! بازم تركيدم...” فازشون چيه خدايي؟ خب مثلا خوشحالي؟ خب حتما يه كاري كردي كه تركيدي ديگه! افتخار ميكني؟ بي تلبيت  ؟  

عزیزم دستگاه تناسلی جنین 16 هفته به بعد تشکیل میشه و قبل از اون با احتمال جنسیت رو میگیم.

سونوگرافی بارداری در مرکز سونوگرافی نیلو

دکتر فاطمه مهتاب قربانی 

کلیک کنید    اینستاگرام سونوگرافی نیلو

کلیک کنید    سایت سونوگرافی نیلو