2821
2789
عنوان

شیردهی

110 بازدید | 14 پست

دخترم ۸ ماهش سینمو دیگه نمیگیره تا میرم سمتش جیغ میزنه دکتر بردم گفت مشکلی نمی بینم باهوش غذا بهش خوشمزه تر اومده گفت شیر پاستوریزه بدم کسی بوده مشکل منو داشته باشه بعد چیکار کردن که دوباره سینه رو بگیره

تعداد رای : 4
نظرسنجی
شیر
2
50%
شیردهی
2
50%

بعضی بچه ها همین هستن دکتر درست گفته منم دخترم از وقتی کمکی می دم شیر خودمو کمتر می خواد من در طول روز شیرخشک با موز و سریال بهش می دم ماست و پنیر می دم که کمبود شیر من جبران بشه

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند ماهش فرزتدتون چند نوبت شیرخودتون میخوره

آلان ۸ و نیم ماهه ۴ یا ۵ نوبت هر نوبت ۵ دقیقه مثلا سینه راست ۳ دقیقه چپ. کلا خیلی زود از شیر خوردن خسته میشه  قبل از شش ماهگی روزی ۷ تا ۸ بار بود هر بار ده دقیقه یا پانزده دقیقه یه سینه رو کامل می رفت و سینه بعدی می رفت برای وعده بعد

در ضمن دختر من خیلی ریزه ۲۷۰۰ به دنیا اومد ۸ ماهه ۷ کیلو و خرده ای هست

پسر من ٤ ماهش نشده هنوز تو بيداري ديگه سينه مو نميگيره😭😭😭

این اتفاق دقیقا برای پسر دوست منم افتاد در ۴ ماهگی رخ می ده بهش می گن اعتصاب شیر خوردن nursing strike تو نت سرچ کن شاید کمکت کنه

https://www.babycenter.com/0_nursing-strike_8490.bc

این اتفاق دقیقا برای پسر دوست منم افتاد در ۴ ماهگی رخ می ده بهش می گن اعتصاب شیر خوردن nursing strik ...

نا امید نشو حتما بازم میگیره، اگه با شیشه شیر میدی دقت کن روش نوشته باشه صفر قطره که با زحمت ازش شیر بیاد، در غیر اینصورت ممکنه شیشه رو جایگزین سینه کنه

پسر منم تو 8ماهگی خیلی کم شیر میخورد بیشتر غذا میخورد به زور بهش شیر میدادم طوریکه خیلی راحت کالری شماری کردم وزنمو آوردم پایین الان17ماهشه چن ماهی هست منو کشته تا سرش خلوت میشه میاد شیر شیر ولش کنی همش میخوره یهو تو خیابون داریم میریم شیر شیر.غذام اصلا دیگه علاقه نداره منو میکشه یه ذره غذا بخوره پوستو استخون شده منم عین گودزیلا فقط میخورم2کیلو زیاد کردم همش گشنمه از شیر بگیرم باز کالری شماری کنم.برای عید از قبل لباس خریدم خدا کنه تنم بشه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
چه کاری انجام دادین تا دوباره گرفت

هیچی خودش گرفت بخدا هر چی کمتر بخوره بهتره.هر چی سنشون میره بالا مشتاق تر میشن.صبح خودمو کشتم صبحانه نخورد بنده خدا شیر من که دیگه قوت نداره

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
اخه هنوز ۸ ماهشه

درست میشه گلی من اصلا ناراحت نبودم.تا1سالگی الویت با شیره.بعد اون غذا ولی پسرم خودش خوب شد من کاری نکردم گلم