2777
2789
عنوان

پیش ازبارداری

69 بازدید | 7 پست

دوستان من دیروز هفتمم پری بود ولی پریم یه جوری بود انگارکم بود اصلنم علایم پری نداشتم اما تا الان لک سیاه دارم وکمر درد ودل درد شدید با دل ضعفه ودیشب سرسینم خارش و سوزن سوزن میشد میشه تو پریودی حامله بود بعضی ها میگن میشه چون لقاح دیر انجام میشه بنظرتون برم ازمایش نشون میده

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بیبی چک بزن نشون میده ولی اگر روز های اخر پریودی لک تیره داشتی ک طبیعیه

من همیشه ششم پاک بودم و دل دردو کمر دردم یه هفته مونده پری شروع و ۱ روز بعد شروع شدن تموم میشد من همه علایمش الان امده سراغم 

بعضی ها اصن پریود میشن شنیدم تو حاملگي.  .ولی نمیدونم چ جوریه

والا من خودمم سردرگمم اخه خیلی دل دردم وشکمم سفت شده خیلیم گلاب ب روت الان ک صبحه ترش میکنم و حالت تهوع خفیف دارم انگار یه گردو تو کلومه 

بی بی چک بده اگه همون لحظه دو تا افتاد بارداری اگه نه به فکر این ماهت باش تمرکزت تو نزدیکی و بارداری ...

اخه میدونی خیلی شک کردم به خودم شوهرم ک میگ چشمات برق میزنه چاق شدی یا این دل دردم و ترش ک الان میکنم خیلی شک کردم 

اخه میدونی خیلی شک کردم به خودم شوهرم ک میگ چشمات برق میزنه چاق شدی یا این دل دردم و ترش ک الان میکن ...

انشاالله که بارداری اما من هم خیلی از این توهم ها میزنم شوهرمم میگفت اما خب نمیشد