2777
2789
عنوان

کرم فائزه

4832 بازدید | 11 پست

سلام صبح همگی بخیر ..

کسی هست که از این کرم استفاده کرده باشه ؟ 

من ساکن مشهد هستم و چند تا داروخونه سر زدم اما هیچ کدوم نداشتن ، کسی هست که بدونه باید از کجا تهیه کنم ؟ 

شنیدم این کرم برای رفع سیاهی آرنج و زانو و همچنین سفید سازی پوست صورت خیلی خوبه اما هر چی دنبالش میگردم نیست . اگر شما جایی رو می شناسید که در حال حاظر داره ، لطفاً به منم بگید .

اخ گفتی کرم یادم اومد دستای شوهرمو یتدم رفت کرم بزنم دیشب از سرکار برگشت دستاش از سررررما کبود و خشک شده بود😢😢😢😢😢😭

گلم در مورد خرید کرم تو این فروشگاه های اینترنتی سر بزن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من استفاده نکردم ولی بیشتر بندر عباس قشم اینجاها دارن کرمه پاکستانیه لایه برداره قویه بعد از اینک دیگ استفادش نکنی صورت بدتر از قبل میشه و کلی لک میاره

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

من شنیدم اول سفید میکنه اما بعدش افتضاح میشه پوست رو نازک میکنه وحشتناک😟

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

سلام تو کل استان ما همه ی کرمهای پاکستانی و عربی استفاده میکن نمثل گنزه کانـگورو گوری .حسن ترک . زعفران .فایزه و کلی اسم دیگه   شاید خانمهای باشن که از بیست سال بیشتر استفاده کردن  و پوستشون خوب خوبه سفید مثل برف  حتی تو فامیل ما همه استفاده میکنن  چون حتی اگه سفیدم باشی مثل  کسایی که از این کرمها استفاده میکنن نیستی برا همین سفیدها هم استفاده میکنن عوارض زیاد دارن  ولی اگه استفاده کردی مجبوری همیشه استفاده کنی در ضمن فایزه کرم عربیه  میتونی از خرازی تهیه کنی 

ارامش و اسایش با توکل بر خدا 
منم در مورد عوارضش شنیدم و برای صورتم نمی‌خوام . فقط میخواستم بدونم کسی تو مشهد هست که به تازگی این ...

من مشهدم 2 ماه پیش خریدم از سایت رویکا برای لک گرفتم ولی هیچ تاثیری ندیدم متأسفانه 

[QUOTE=80707721]من مشهدم 2 ماه پیش خریدم از سایت رویکا برای لک گرفتم ولی هیچ تاثیری ندیدم متأسفانه [/QUOTE

شما چ مدت استفاده کردید که نتیجه ندیدید؟؟منم میخام بگیرم برا لکه هام ، ممنون میشم جواب بدید

و خدایی که به شدت کافیست😍

دوستان تحت هیچ شرایطی این کرم های پاکستانی رو نخرید...من از سایت رویکا که مثلا ادعای اعتبار و اصل بودن داره، خرید کردم، پوستم طی چند روز وحشتناک شد، واقعا معلوم نیست چه مواد خطرناکی داخل این کرم هاست و مجوز بهداشت نداره...مسیولان سایت هم هیچ پاسخگویی نکردن و فقط به فکر جیب پرکنی خودشونن...یه عده کلاهبردار هستن...خواهشا فریب نخورید ، این کرمها سم هستن برای پوست