شنیدم این کرم برای رفع سیاهی آرنج و زانو و همچنین سفید سازی پوست صورت خیلی خوبه اما هر چی دنبالش میگردم نیست . اگر شما جایی رو می شناسید که در حال حاظر داره ، لطفاً به منم بگید .
من استفاده نکردم ولی بیشتر بندر عباس قشم اینجاها دارن کرمه پاکستانیه لایه برداره قویه بعد از اینک دیگ استفادش نکنی صورت بدتر از قبل میشه و کلی لک میاره
روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود ولامثل پشم بُـــز
سلام تو کل استان ما همه ی کرمهای پاکستانی و عربی استفاده میکن نمثل گنزه کانـگورو گوری .حسن ترک . زعفران .فایزه و کلی اسم دیگه شاید خانمهای باشن که از بیست سال بیشتر استفاده کردن و پوستشون خوب خوبه سفید مثل برف حتی تو فامیل ما همه استفاده میکنن چون حتی اگه سفیدم باشی مثل کسایی که از این کرمها استفاده میکنن نیستی برا همین سفیدها هم استفاده میکنن عوارض زیاد دارن ولی اگه استفاده کردی مجبوری همیشه استفاده کنی در ضمن فایزه کرم عربیه میتونی از خرازی تهیه کنی
دوستان تحت هیچ شرایطی این کرم های پاکستانی رو نخرید...من از سایت رویکا که مثلا ادعای اعتبار و اصل بودن داره، خرید کردم، پوستم طی چند روز وحشتناک شد، واقعا معلوم نیست چه مواد خطرناکی داخل این کرم هاست و مجوز بهداشت نداره...مسیولان سایت هم هیچ پاسخگویی نکردن و فقط به فکر جیب پرکنی خودشونن...یه عده کلاهبردار هستن...خواهشا فریب نخورید ، این کرمها سم هستن برای پوست