2777
2789
عنوان

هفته ۳۹بارداری

479 بازدید | 9 پست

سلام صب بخیر دوستان کسی تو این‌هفته لکه خون روشن‌دیده ؟؟بنظرتون ب زایمان نزدیکه 

الان برم‌بیمارستان یا ساعت ۱۰ نوبت دکترنه صبر کنم نگرانم خیلی 😔بچم طوریش نشه

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

عزیزم لک دیدی به نظرم برو....

اینطوری خیالت راحتتره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خب احتمالأ توهفته 39 دهانه رحم رفته رفته  باز میشه ,دیگه نزدیک زایمانته , نگرانی نداره. علائم ش ...

اره عزیزم رفتم بیمارستان گف ی فینگر بازشده و فاصله دردات کمه برو زیاد شد ییا

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
به نظر منم الان برو بیمارستان

رفتم عزیزم گف ی فینگر باز شده و فاصله دردات کمه زیاد شد بیا 

چطوری خوبی ؟, فاصله دردهات هر چند دیقه یباره,؟ اگه زایمان اولته اگه فاصله دردهات هر 10 دیقه یبار شد برو زایشگاه , احتمالأ اینجا بگه 4 سانت باز شده , زودتر بری اذیت میشی توزایشگاه , ایشالا زایمان سریع و راحتی داشته باشی.  التماس دعا🙏🙏🙏🙏

چطوری خوبی ؟, فاصله دردهات هر چند دیقه یباره,؟ اگه زایمان اولته اگه فاصله دردهات هر 10 دیقه یبار شد ...

قربونت عزیزم ن زایمان دومه 

ن هر هنوز فاصلش کم‌نشده ولی شدتش بیشتره 

چشم‌گلم‌شمام دعام‌کن‌بسلامتی‌تموم‌بشه 😍

خب خداروشکر , اگه زایمان دومته که سریعتر زایمان میکنی , پس منتظر انقباض هر 10 دیقه نباش که بری زایشگاه ,زودتر بری بهتره , یه وقت بچه سریعتر میاد , برای من هم دعا کن موقع زایمان موفق باشی. 😉اگه زایمان کردی به سلامتی خوشحال میشم تجربه زایمان دومتو بذاری , """