2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اي واي شما مردي؟يا اسمت مرده

دایا یعنی پیرزن 😆😆😆😆

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
اي واي شما مردي؟يا اسمت مرده

😂😂 ای وای اینم جک اول 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
🤶🏼 فسيلم من

نه جدی معنیش اینه دیگه نه ؟

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
الهي خدا منو بكشه با اين عدس

خدانکنه گلم ...تو تاپیک دعوا بودم شما عدس عدس کردی منم گفتم وگرنه نمیدونم موضوع چیه  

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
خدانکنه گلم ...تو تاپیک دعوا بودم شما عدس عدس کردی منم گفتم وگرنه نمیدونم موضوع چیه    

يه چند شب پيش يه خانومي با اقاييشون البته به زبون خودشونه ها سر اندازه ي يك عدس كرم دعواشون ميشه و بعد خانومي جني ميشه😩😩😩😩😂😂😂

از خواب برگشتم به تنهايي...!🖤
شايد باورت نشه ولي من اسكول معنيشو نميدونم🤦🏻‍♀️

همینه معنیش .پیرزن جون 😂😂😂

يه چند شب پيش يه خانومي با اقاييشون البته به زبون خودشونه ها سر اندازه ي يك عدس كرم دعواشون ميشه و ب ...

همون نبود ک آقایی گفته بود برو بشور اون ی عدس رو ؟؟؟اه اه چقد از لفظ آقایی متنفرم