2777
2789

واقعا چرا فکر میکنید تمام خیانت ها و طلاق ها و رفتار بد شوهر یا کتک کاریهاش مال فضاست؟

یعنی واقعا احساس نمیکنید اینجا کره زمینه و هزااااااران انسان با افکار و رفتار جور واجور

یکی میاد اینجا خودشو اروم کنه چرا داغ میزارید رو دلش بدتر

چرا همش میگید دروغه

چرا فکر میکنید پر بازدید شدن اینقدر اهمیت داره ک یه نفر بیاد واقعیت زندگیشو بگه و اشک بریزه از تکرار واقعیت

با هدف پربازدید،؟؟؟

مگه پربازدید بودن جایزه داره؟حقوق میدن؟

بجز اینکه باید جواب هزار نفر رو بدی چیز دیگه ایی هست ک من ندونم؟

ازتون خواهش میکنم یکم به احساسات بقیه اهمیت بدید

خواهش میکنم به فکر خودتونم باشید که اگر یکروز خدای نکرده مشکلی داشتید اینجا گفتید کسی نگه دروغه

ما باید پشت هم باشیم ن علیه هم

هرکی خوند و موافق بود لایک کنه لطفا

@maryamfarid  

خدای مهربون مرسی که پناهمی

ببين نصف بيشتر تاپيكاي خيانت اينجا دروووغه جدي نگير

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نمیدونم جریان چیه 

فقط موز برمیدارم و ی گوشه میشینم 😐

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یشب خوندم و اهمیت دادم اینقدر قصه خوردم واسش آخرش که خانما بهش گفتن حرفات دروغه و واسه پر بازدید شدن این حرفارو سرهم میکنی باهزار بدبختی اعتراف کرد دروغ بوده حرفاش...

درنتیجه اینجا نباید همچی رو جدی گرفت و باورکرد... 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
باحرفت کاملا موافقم..حتی نصف سوالات جنسی و سردی وگرمی شوهراشون

آفرين

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

امیدوارم همه این تاپیکای خیانت دروغ باشه

ما که از ته دل غصه میخوریم با هر کدوم ولی خدا کنه دروغ باشه و خدا برای هیچکس‌ نیاره❤️

اللهم استودعتک قطعه من قلبی فانک خیرالمستودعین❤️
یه کم از نصف بالاتر من میگم نود درصد دروغن 

دروغن بابا

ببين نصف بيشتر تاپيكاي خيانت اينجا دروووغه جدي نگير

عزیزم من همه رو تایید یا تکذیب نمیکنم ولی حس میکنیم دروغه لازم نیست بروی فرد بیاریم کافیه از تاپیک خارج بشیم.چون ممکنه اون دروغ نباشه 

ما که عالم غیب نیستیم

خدای مهربون مرسی که پناهمی
عزیزم من همه رو تایید یا تکذیب نمیکنم ولی حس میکنیم دروغه لازم نیست بروی فرد بیاریم کافیه از تاپیک خ ...

كلا توو همچين تاپيكايي نرو كه فك كني دروغه يا راست اهميت نده بهشون

من کلا هیچوقت تاپیکای خیانت رو از اول نمیرم میزارم کلا طرف تعریف میکنه تهشو میرم میخونم ک اگه دروغم باشه بیخودی خودمو درگیرش نکرده باشم .😕

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز