2777
2789
عنوان

خطاب به اون خانومی که تاپیک زده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 86 پست
من منظورم همه نبودن عذرمیخام . من منظورم این اشنامونه که بچه روستاس و من تو جمعی باشم روسریشو میکشه ...

کاش ففط از رفتاراش میگفتی اینکه اشاره به دهات یا روستا کنی قبول کن حساسیت برانگیزه شما خیلی بد عنوان کردی خیلیا ناراحت شدن

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
من معذرت میخوام عزیزم

بجاش برام دعا کن همکارشیم میشه بپرسم رتبت چند بود؟ چ سالی کنکوردادی؟؟

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوشبحالت اقااا دلم سوزوندی امشب منم ارزوی پزشکی دارم 

ینی جدا چی گفتم ک لایق لایک بود خدااایی

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
کاملا موافقم خجالتم خوب چیزیه مگه کسی زورشون کرده تاپیک بزننن و دل همو بشکنن دهاتی بودن افتخاره پرچم ...

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

حس می کنم خدا داره صفحه ی زندگیم رو خط خطی می کنه😢

وقتی طرحم تموم بشه هم برمیگردم همون داهاتی که بودم که بگم من تونستم،

به تموم بچه هایی که گشنگی کشیدن کمک کنم که درس بخونن و به من کمک کنن همون داهاتی که شما ازش متنفری رو بکنیم گلستان..

من با وجود تمام گرسنگیام خوشبخت بودم ولی شما خوشبخت نیستی چون تمام وجودت پره از حقارت و این حقارتتو داری با توهین به روستاییا نشون میدی

اللهم استودعتک قطعه من قلبی فانک خیرالمستودعین❤️
تو يكي بيخيال ما شو توروخدا امشب چندشبه كسي نيس باز تو😖

متاسفم برات مگه چی گفتم بت حالت خوبه؟؟؟؟

باز تو یعنی چی چکترت دارم هرچی میحای بگو راحت باش

تیکر دوسالگی پسرمه