2777
2789
بعضی از مردا واقعا اصلا توده اینجور چیزا نیستن ولی زنا با رفتاراشون مردا رو از راه بدر میکنن

وقتی  مجرد بوده شیطنت زیاد داشته ...وقتی نامزد بودیم دو سه بار اس ام اس از دختر ازش دیدم که توجیه میکرد و مثلا میگفت این دختر داییمه گفته واسه شوهرش میخواد اس عاشقانه بفرسته متن نداشته از من خواسته بفرستم و اینا ...شوهر یارو که اس ام اس عاشقانه شوهر منو تو گوشی خانمش میبینه زنگ زد و کلی بد و بیراه گفت اما شوهر من‌پیش من باش حرف نزد رفتبیرون و توجیهش کرد...من هیچ وقت به روش نیاوردم تا به امروز ...چون الم شنگه راه میندازه و تازه کاری میکنه که من باید بگم‌من معذرت میخوام‌که ناراحت شدم من غلطکردم‌که تو اشتباه کردی....

نگاه زیاد میکنه به زنهای اطراف ...چیز خاصی ازش ندیدم اما همین‌نگاه هم زجرم میده ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونم من میخوام خدایی نکرده خودت دوباره پشیمون نشی 

مگه نه باید خیلی خیلی ببخشید من از نزدیکی بدم میاد شوهرم همیشه میگه به شوخی واسم صیغه بگیر البته بار دارم مردا این کارا تو ذاتشونه

میشه برا سلامتی نی نی جونم صلوات بفرسی (الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
خوب شمام تو خونه از این لباست بپوش

خب درد همینه دیگه ....

عزیزم من یه زن با زیبایی بیش از اندازه هستم ...نمیخوام تعریف کنم از خودم به هیچ وجه اما گفتم‌که بدونید ...بسیار صبوری میکنم ..آروم ارومم ...به خونه و زندگی و شوهر و ظاهر خودم بسیار اهمیت میدم اصلا زبانزد هستم ....دو تا کشوی بزرگ پر از لباس خواب های س ک س شیک دارم که همیشه هم به روز میکنم ....کیفیت س ک س بالایی هم داریم ....دلیل این تمایل ایشون رو نمیدونم .....وقتی تازه ازدواج کرده بودیم فیلم سو پ رمیذاشت هر وقت میخواست با من بخوابه ...و این خیلی تحقیر امیز بود برام

میدونم من میخوام خدایی نکرده خودت دوباره پشیمون نشی  مگه نه باید خیلی خیلی ببخشید من از نزدیکی ...

واقعا نمیشه به این راحتی گفت مردا تو ذاتشونه و ما زنها باید بپذیریم ....به نظرم چنین مردهایی فقط باید طرد بشن

خب درد همینه دیگه .... عزیزم من یه زن با زیبایی بیش از اندازه هستم ...نمیخوام تعریف کنم از خودم به ...

پس معذرت میخوام شوهرت مشکل بینایی داره که شما رو نمیبینه

واقعا نمیشه به این راحتی گفت مردا تو ذاتشونه و ما زنها باید بپذیریم ....به نظرم چنین مردهایی فقط بای ...

زن عموم میگف وقتی با شوهرم قهر میکنم هر روز میرم حموم لباس های باز میپوشم حرصتو در میارم

زن عموم میگف وقتی با شوهرم قهر میکنم هر روز میرم حموم لباس های باز میپوشم حرصتو در میارم

من نمیتونم قهر کنم ....یکم سر سنگین میشم فقط ...مثل همیشه هم به خودم میرسم به زندگی میرسم ...غذا به موقع حتی دستمال سفره تزیین شده ...چایی میوه به موقع ‌...

قهر نمیکنم چون اگه قهر کنم اصلاااااااا نمیاد اشتی کنه ...نازمو بکشه مثلا ....یا مثلا عذرخواهی کنه ....

شده دو هفته سه هفته یا یک‌ماه سر سنگین بودماصلاا  انگار نه انگار تا اخرش خودم سر حرف و اشتی رو باز کردم ...و این برای من که با عزیز دوردونگی بزرگ شدم وحشتناک سخته

آدم نا لایق قدر نشناس رو هیچ کاری نمیتونی بکنی ....میگن قورباغه رو رو تخت طلا بنشونی باز میپره وسط مرداب ...

مثلا خودش باعث یه ناراحتی میشه ...بعد اصلا اون موصوع شاید مهم نباشع ...یهو حرف از طلاق میزنه ...بی دلیل ....بی تفاوت میگه بفرما جدا شو....واقعا خسته شدم از این همه تحقیر ....مگه کیه که به خودش اجازه بده اینجوری به من بگه ..منی که هر چی داره از منو حمایت های خانوادم داره ...اصلا چرا باید به زبون بیاره ...مگه ازدواج و تعهد الکیه که هر بار ادم بخواد الکی سر هیچ به زنش اینو بگه ....حتی اگه مشکلی پیش اومده باشه من عقیدم اینه که دونفر باید بشینن به ارومی حلش کنن نه اینکه زود حرف طلاق باشه بی دلیل ...ولی تز اون فرق داره اون همه چیز رو بلافاصله با پرخاش وحشتناک و شدید و تندی جواب میده و رفتار میکنه